Πρακτορείο drive-thru στη Nevada άνοιξε η στοιχηματική εταιρεία William Hill!

Η William Hill, όπως και όλες οι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στο επίγειο στοίχημα, αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα σε όλον τον κόσμο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν σε κάθε χώρα. Άλλωστε, τα περιοριστικά μέτρα έχουν αναγκάσει σε κλείσιμο τα στοιχηματικά πρακτορεία, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των πελατών και να μην επεκταθεί περισσότερο η πανδημία.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Las Vegas, την πρωτεύουσα του τζόγου, όπου όλα τα στοιχηματικά πρακτορεία της William Hill έχουν κλείσει τις πύλες τους, με διαταγή του κυβερνήτη. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της William Hill βρήκαν μια εναλλακτική λύση: ένα drive-thru πρακτορείο, στο οποίο οι παίχτες θα μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους!

 

Το νέο στοιχηματικό πρακτορείο της William Hill

Η William Hill έχει ήδη ανοίξει αυτόν το νέο τύπο πρακτορείου, ο οποίος διαφέρει από οτιδήποτε έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Οι παίχτες θα επισκέπτονται το πρακτορείο της Nevada με το αυτοκίνητό τους και θα δίνουν οδηγίες για την τοποθέτηση ενός στοιχήματος μέσω του συστήματος ενδοεπικοινωνίας στο εξωτερικό του κτιρίου, χωρίς να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο ή να έρχονται σε επαφή με το προσωπικό ή άλλους πελάτες. Έπειτα, θα κατευθύνονται οδηγώντας στο ταμείο, όπου θα πληρώνουν και θα παραλαμβάνουν το δελτίο τους.

Η συγκεκριμένη πρακτική είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στις ΗΠΑ, κυρίως στον τομέα του πρόχειρου φαγητού και οι υπεύθυνοι της William Hill αποφάσισαν να την υιοθετήσουν, προκειμένου να μπορέσουν να ανοίξουν συντομότερα έστω ένα από τα πρακτορεία τους, με νόμιμο και ασφαλή τρόπο. Στην περίπτωση του στοιχήματος, όμως, είναι υποχρεωτική και η ταυτοποίηση των στοιχείων κάθε πελάτη, η οποία όμως μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω ενός ειδικού app.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.