Βραζιλία: Έρευνα για ποδοσφαιρικό αγώνα “φάντασμα” που προσφέρθηκε για στοιχηματισμό

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί αυτές τις ημέρες τις ποδοσφαιρικές και διωκτικές Αρχές στη Βραζιλία, αφού, όπως φαίνεται, διεξήχθη ένας αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο ομάδες, ο οποίος προσφέρθηκε και για στοιχηματισμό σε εκατοντάδες ιστοσελίδες ανά τον κόσμο. Το περιστατικό αυτό δε θα προκαλούσε καμία εντύπωση, αν συνέβαινε υπό άλλες συνθήκες, αλλά συνέβη εν μέσω του lockdown της πανδημίας, όπου στη Βραζιλία (όπως και σε άλλες χώρες) δε διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως “φάντασμα” διεξήχθη εν μέσω του lockdown ανάμεσα στην Αντράους και την Γκρέμιο Σεράνο, στις 25 Μαρτίου. Παρόλο που δεν επρόκειτο για επίσημο αγώνα, η αναμέτρηση ήταν διαθέσιμη σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες και συγκέντρωσε στοιχήματα μεγάλης αξίας.

 

Η μυστήρια υπόθεση του Αντράους – Γκρέμιο Σεράνο

Από τη μία, οι παράγοντες της Αντράους υποστηρίζουν ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην έδρα τους, με σκοπό να γίνει σκάουτινγκ για τους παίχτες της Γκρέμιο. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε. Οι αμφιβολίες ενισχύονται ακόμη περισσότερο, εξαιτίας του γεγονότος ότι η Γκρέμιο επιμένει ότι δεν έστειλε την ομάδα της στον αγώνα και πως, όποιος κι αν αγωνίστηκε εναντίον της Αντράους, δεν ήταν δικός της παίχτης.

Η υπόθεση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, εξαιτίας τους γεγονότος ότι δεν απασχόλησε μόνο τις δύο ομάδες, αλλά και στοιχηματικές ιστοσελίδες από όλον τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, το Αντράους – Γκρέμιο Σεράνο προσφέρθηκε για στοιχηματισμό σε περισσότερες από 200 ιστοσελίδες και συγκέντρωσε άνω των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ! Αυτός είναι και ο λόγος που οι αρμόδιοι κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα στοιχηματικά μοτίβα στον αγώνα, προκειμένου να εντοπιστούν ύποπτες συμπεριφορές. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί τίποτα σχετικό.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.