Κέρδη 230.000 ευρώ για τον Gerry McIlroy στη Ladbrokes

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes απένειμε το ποσό των 230.000 ευρώ στον βετεράνο του γκολφ Gerry McIlroy και σε μερικούς φίλους του, καθώς κέρδισαν ένα στοίχημα που είχαν καταθέσει πριν 10 χρόνια! Το στοίχημα αφορούσε στο γιο του McIlroy, Rory, και προέβλεπε ότι ο ταλαντούχος νεαρός θα κατακτήσει το British Open στο γκολφ, πριν γίνει 26 χρονών!

 

Έτσι, πριν μερικές ημέρες, ο Rory δικαίωσε όχι μόνο τις προσδοκίες, αλλά και το στοίχημα που έβαλε ο πατέρας του και κέρδισε το British Open, λίγους μήνες αφότου γιόρτασε τα 25α του γενέθλια! Η κατάκτηση του Open, λοιπόν, δεν έφερε μόνο φήμη και δόξα στο νεαρό παίχτη, αλλά και κέρδη 230.000 ευρώ στον πατέρα του.

Απίστευτο και όμως αληθινό το στοίχημα που κερδίθηκε στην Labrokes που είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στην Μεγάλη Βρετανία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.