Κέρδη 421.000 από ένα παρολί στην Paddy Power

Ένας υπερτυχερός παίχτης του στοιχήματος κατόρθωσε να συγκεντρώσει κέρδη 421.000 ευρώ από ένα μόλις παρολί! Το μέλος της Paddy Power τοποθέτησε ένα παρολί 20 σημείων (σε 20 διαφορετικούς αγώνες), στοιχηματίζοντας μόλις 5 ευρώ, στις 22 Δεκεμβρίου. Όπως αποδείχθηκε, οι ικανότητες πρόβλεψής του ήταν αξιοζήλευτες και η τύχη βρισκόταν με το μέρος του, με αποτέλεσμα να προβλέψει σωστά και στα 20 σημεία και να κερδίσει το ποσό των 421.000 ευρώ!

 

Πρόκειται, μάλιστα, για το μεγαλύτερο ποσό που έχει πληρώσει η Paddy Power μέσα στο 2014, σε έναν μόνο παίχτη. Και, εκτός κι αν πραγματοποιηθεί και δεύτερο θαύμα τις επόμενες ημέρες, θα αποτελέσει το ρεκόρ κερδών της χρονιάς.

H Paddy Power είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες της Ιρλανδίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.