2000/1 η πιθανότητα επιδημίας ζόμπι, κατά τη Ladbrokes!

Η Ladbrokes περιέλαβε ένα ασυνήθιστο στοίχημα στην ιστοσελίδα στοιχήματός της. Πρόκειται για την πιθανότητα μιας επιδημίας ζόμπι, την ημέρα των Χριστουγέννων! Η εταιρεία του online στοιχήματος, ωστόσο, δε δίνει και πολλές πιθανότητες σε ένα τέτοιο σενάριο. Συγκεκριμένα, ανακοινώνει απόδοση 2000/1, το οποίο σημαίνει πως, όποιος κερδίσει ένα τέτοιο στοίχημα, θα λάβει 2.000 ευρώ για κάθε ευρώ που πόνταρε - με τι κόστος, όμως;

 

Εκπρόσωπος της Ladbrokes, πάντως, έσπευσε να καθησυχάσει όσους ανησυχούν: "Παρόλο που είμαστε βέβαιοι πως οι πιθανότητες ξεσπάσματος μιας επιδημίας ζόμπι που ανακοινώσαμε είναι σωστές, δε θεωρούμε πως το κοινό θα πρέπει να ανησυχεί μήπως οι νεκροί ζωντανέψουν και τους επιτεθούν".

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου και ξεχωρίζει για την ποικιλία της σε online στοιχήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.