Νέα διάκριση για τον διαφημιστικό τομέα της Bet365

H στοιχηματική εταιρεία Bet365 έχει κατορθώσει να διακριθεί αρκετές φορές σε διαφορετικούς τομείς και βραβεία και η τελευταία της διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιτυχιών της στον διαφημιστικό τομέα.

Συγκεκριμένα, η Bet365 βραβεύτηκε για μια ακόμη φορά, εξασφαλίζοντας το βραβείο Technology and Telecoms Award στα World Media Awards την προηγούμενη εβδομάδα, χάρη στην πρωτοποριακή διαφήμισή της για την ηλεκτρονική πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Πρωτοπόρος μιας χρήσιμης διαφημιστικής εκστρατείας

Η διαφημιστική καμπάνια που εξασφάλισε το βραβείο Technology and Telecoms Award για την Bet365 αποτελεί πλέον σύνηθες φαινόμενο. Ωστόσο, η στοιχηματική εταιρεία ήταν η πρώτη που λάνσαρε κάτι τέτοιο. Αναφερόμαστε στην καμπάνια του live στοιχήματος που ανέγραφε σε πραγματικό χρόνο τις αποδόσεις του live στοιχήματος. Η συγκεκριμένη καμπάνια διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους ενδιαφερόμενους παίχτες, αναγράφοντας σε πραγματικό χρόνο τις αποδόσεις του live στοιχήματος.

Όσο, μάλιστα, κι αν η Bet365 αποτέλεσε παράδειγμα για την τακτική της αυτή, καθώς πολλές στοιχηματικές εταιρείες έχουν ακολουθήσει την ίδια διαφημιστική τακτική, οι κριτές εκτίμησαν πρωτίστως το γεγονός ότι αυτή ήταν η πρωτοπόρος.

Μία από τους κριτές των βραβείων, η πρόεδρος του World Media Group, Emma Winchurch-Beale, αιτιολόγησε ως εξής την απόφασή της: “Μέσω ειδικών τεχνολογιών και ενός XML feed, η Bet365 κατάφερε να λανσάρει τη διαφημιστική εκστρατεία ‘Ιn-Pay-Betting’, επιτρέποντας στους πελάτες της να στοιχηματίζουν σε γεγονότα που συνέβαιναν εκείνη τη στιγμή. Η καμπάνια δοκιμάστηκε αρχικά σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε περιορισμένες αγορές και είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση της κορυφής από την Bet365, καθώς σημείωσε αύξηση των κερδών της κατά 32%, στο διάστημα ανάμεσα στον Μάρτιο του 2014 και του 2015”.

 

“Αναγνώριση του έργου μας”

Με τη σειρά του, Alex Evans , ο διευθυντής λογαριασμών της Drummond Central, της εταιρείας που έχει αναλάβει το διαφημιστικό κομμάτι της Bet365, ανέφερε: “To ότι κερδίσαμε ένα World Media Award για τη διαφημιστική καμπάνια της Bet365 σημαίνει πολλά για εμάς. Αποτελεί μαρτυρία για την επιτυχία μιας πορείας που διαρκεί για περίπου 10 χρόνια, καθώς επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές, και το βραβείο αποτελεί αναγνώριση του έργου μας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.