Επιτρέπει τις διαφημίσεις τυχερών παιχνιδιών σε ΗΠΑ και άλλες χώρες η Google

Η Google ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να μπλοκάρει πλέον τις διαφημίσεις τυχερών παιχνιδιών σε μια σειρά από χώρες, όπου προσφέρει τις υπηρεσίες της και έχουν νομιμοποιήσει το online στοίχημα και άλλα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, η Google ανακοίνωσε πως οι χρήστες των υπηρεσιών της σε ΗΠΑ, Κένυα, Κολομβία και Νιγηρία θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να βλέπουν διαφημίσεις που αφορούν σε τυχερά παιχνίδια.

Θυμίζουμε ότι οι κανονισμοί της Google για την προβολή στοιχηματικών διαφημίσεων ανά τον κόσμο είναι αρκετά αυστηροί και στις περισσότερες χώρες (ειδικά σε όσες δεν έχουν νομιμοποιήσει τα τυχερά παιχνίδια) οι διαφημίσεις αυτές μπλοκάρονται και δε φτάνουν ποτέ στα μάτια των χρηστών.

 

Πλήρεις υπηρεσίες σε τέσσερις επιπλέον χώρες

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της Google, υπήρχαν σκέψεις να αρθούν οι απαγορεύσεις σε στοιχηματικές διαφημίσεις στην αγορά των ΗΠΑ, αποκλειστικά σε Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν τελικά να επιτρέψουν την προβολή στοιχηματικών διαφημίσεων σε Πολιτείες όπως το New Jersey και η Pennsylvania και το νέο μέτρο θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές του 2020.

Παράλληλα, η Google θα επιτρέπει την προβολή διαφημίσεων τυχερών παιχνιδιών και σε τρεις ακόμη χώρες: τη Νιγηρία, την Κένυα και την Κολομβία. Ωστόσο, οι μόνες εταιρείες που θα βλέπουν τις διαφημίσεις τους να εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης της Google είναι αυτές που έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από τις αρμόδιες Αρχές.

 

Τα νέα δικαιώματα των στοιχηματικών εταιρειών

Οι εταιρείες που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω της Google μπορούν να εμφανίζονται μέσω links στα αποτελέσματα των αναζητήσεων, ενώ παράλληλα θα έχουν το δικαίωμα να προωθήσουν οποιαδήποτε νέα υπηρεσία και προσφορά, αρκεί να αφορούν σε τυχερά παιχνίδια που διεξάγονται νόμιμα στην χώρα που έχουν αδειοδοτηθεί.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.