Αποσύρονται από το Oddschecker οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της GVC Holdings

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της GVC Holdings, όπως η Ladbrokes και η Coral, δε θα εμφανίζονται πλέον στην ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker, αφού οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να ανανεώσουν τη συμφωνία συνεργασίας τους. Αυτό σημαίνει ότι οι παραπάνω ιστοσελίδες δε θα εμφανίζονται στους πίνακες που δημοσιεύει η Oddschecker και που παρουσιάζουν τις καλύτερες αποδόσεις ανά άθλημα, διοργάνωση και ιστοσελίδα.

Η απόφαση ανήκει κατά κύριο λόγο στη GVC Holdings και έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα, αφού οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος δεν ήταν ικανοποιημένοι με την πρόταση που της έγινε από την Oddschecker.

 

Τι είναι η Oddschecker;

Η Oddschecker είναι μια ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων του online στοιχήματος. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέγουν αθλήματα και διοργανώσεις και να βλέπουν αναλυτικούς πίνακες, οι οποίοι συγκρίνουν τις αποδόσεις κάθε ιστοσελίδας στοιχήματος σε διαφορετικές αγορές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να βρίσκουν εύκολα τις κορυφαίες αποδόσεις για τα σημεία που τους ενδιαφέρουν.

 

Η απόφαση της GVC Holdings

Η GVC Holdings συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Oddschecker και οι αποδόσεις των ιστοσελίδων της (της Ladbrokes, της Coral και άλλων) εμφανίζονται στους αναλυτικούς πίνακές της. Ωστόσο, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές έφτασε στο τέλος της, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στον οικονομικό τομέα (η Oddschecker εξασφαλίζει προμήθεια, κάθε φορά που ένας επισκέπτης στοιχηματίζει μέσω αυτής σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα).

Η μόνη στοιχηματική ιστοσελίδα που εξαιρείται, πάντως, είναι αυτή της Sportingbet, η οποία, αν και ανήκει στην GVC Holdings θα παραμείνει στην Oddschecker.  

Οι ιστοσελίδες της GVC Holdings, τέλος, έχουν σταματήσει να εμφανίζονται στην Oddschecker από τις 9 Ιουλίου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.