Νέο λογισμικό εξακρίβωσης ηλικίας για τη BetVictor

Η BetVictor ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το πρακτορείο Callcredit, το οποίο ειδικεύεται στην εξακρίβωση στοιχείων σε πιστωτικές συναλλαγές. Η στοιχηματική εταιρεία θα μπορεί να χρησιμοποιεί για τα δύο επόμενα χρόνια το λογισμικό CallValidate του πρακτορείου, προκειμένου να επιβεβαιώνει πως οι παίχτες που στοιχηματίζουν στην ιστοσελίδα της δεν είναι ανήλικοι.

 

Το εν λόγω λογισμικό εξακριβώνει άμεσα την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρούν οι παίχτες κατά την εγγραφή, αντιπαραβάλλοντάς τα με αυτά που βρίσκει σε μια πλειάδα άλλων πηγών στο διαδίκτυο. Έτσι, μπορεί να εντοπίσει, για παράδειγμα, έναν ανήλικο παίχτη, ο οποίος συμπλήρωσε ψεύτικη ηλικία.

H BetVictor είναι από τις πρώτες εταιρίες στοιχημάτων που λειτούργησαν στο διαδίκτυο και σήμερα λειτουργεί σε 160 χώρες με μεγάλη επιτυχία, η Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι μέσα σε αυτές.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.