Απεβίωσε ο συνιδρυτής της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power, David Power

Ο συνιδρυτής της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power, David Power, απεβίωσε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, σε ηλικία 90 ετών. Ο David Power συνίδρυσε με τον John Corcoran την στοιχηματική εταιρία που έχει γίνει συνώνυμη με τις επιτυχίες, αλλά και τις ανορθόδοξες και προκλητικές μεθόδους μάρκετινγκ.

Ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του, μάλιστα, ήταν εκείνος που μίλησε για τον David Power στην κηδεία του, προκαλώντας κύματα συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

 

Η ιστορία της Paddy Power

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power ιδρύθηκε το 1988, όταν οι Power και Corcoran αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τριών μικρότερων στοιχηματικών εταιριών: αυτών των Power, Corcoran και Kenny. Το όνομα της εταιρίας που προέκυψε, μάλιστα, βασίστηκε στο όνομα του γιου του Corcoran (Paddy από το Patrick) και στο επίθετο του Power. 

Οι τρεις εταιρίες διέθεταν 40 πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σύντομα το δίκτυο της Paddy Power μεγάλωσε σημαντικά. Και, όπως είναι φυσικό, η ανάπτυξη της τεχνολογίας κάποια χρόνια αργότερα επέτρεψε τη δραστηριοποίηση της και online, με αποτέλεσμα σήμερα να δραστηριοποιείται στις μεγαλύτερες στοιχηματικές αγορές του κόσμου.

Οι δύο συνιδρυτές, βέβαια, είχαν αφήσει τα ηνία της εταιρίας σε νέο αίμα τις τελευταίες δεκαετίες και έτσι δημιουργήθηκε το μοναδικό προφίλ που έχει σήμερα η Paddy Power και το οποίο είναι εμφανές στις προωθητικές της ενέργειες και στις στρατηγικές του μάρκετινγκ, οι οποίες έχουν ορκισμένους φίλους και εχθρούς.

Σήμερα, τέλος, η Paddy Power είναι μεγαλύτερη από ποτέ! Η εταιρία συγχωνεύθηκε με την BetFair και άλλες μικρότερες εταιρίες στοιχημάτων και πλέον ονομάζεται Flutter Entertainment, με πλούσια δραστηριότητα στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο John Corcoran, τέλος, η ιδέα για τη συγχώνευση και η δημιουργία ενός κολοσσού του στοιχήματος ανήκε αποκλειστικά στον David Power.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.