Αυξάνεται η συμμετοχή των γυναικών των ΗΠΑ στο στοίχημα

Μια νέα έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία HPL Digital Sport στις ΗΠΑ ανέλαβε να πραγματοποιήσει συγκρίσεις ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες παίχτες του στοιχήματος, προκειμένου να εντοπίσει τις τάσεις που ισχύουν σε κάθε φύλο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι γυναίκες έχουν πιο έντονη παρουσία στον τομέα του στοιχήματος από αυτή που πιστεύουμε, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι και καλύτερες από ότι οι άντρες παίχτες.

Ανάμεσα στα αποτελέσματα που προέκυψαν από την έρευνα, ξεχωρίζει η αύξηση των γυναικών που στοιχηματίζουν, ακόμα και σε καθημερινή βάση, στις ΗΠΑ, αλλά και τα ποσά που κερδίζουν από το στοίχημα. Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα για τους παράγοντες που επηρεάζουν τις παίχτριες του στοιχήματος.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας της HPL Digital Sport

Η HPL Digital Sport διεξήγαγε τη νέα έρευνα μέσω της συμπλήρωσης ερωτηματολογίων, απευθυνόμενη σε άντρες και γυναίκες που διαμένουν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο αριθμός των γυναικών που τοποθετούν στοιχήματα έχει αυξηθεί κατά 33% μέσα στο 2021. Παράλληλα, οι γυναίκες ευθύνονται για το 17% των στοιχημάτων που τοποθετούνται καθημερινά στις νόμιμες εταιρείες των ΗΠΑ.

Η έρευνα επικεντρώνει και στα κίνητρα των γυναικών που στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένα σημεία ή αγώνες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 41% των γυναικών στοιχηματίζει με βάση τις προτάσεις φίλων και μελών της οικογένειας, έναντι του 31% των αντρών. Παράλληλα, οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη βάση στο στοιχηματικό περιεχόμενο που βρίσκουν στα social media (38% έναντι του 30% των αντρών) και είναι πιθανότερο να τοποθετήσουν και social στοιχήματα και όχι αποκλειστικά στοιχήματα με πραγματικά χρήματα. Επίσης, προτιμούν τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις. Τέλος, οι γυναίκες είναι περισσότερο διατεθειμένες να πληρώσουν για προγνωστικά (20% έναντι του 15% των αντρών).

Σε μια παρόμοια έρευνα που χρησιμοποιήθηκε, τέλος, προκύπτει ότι οι γυναίκες έχουν τα φόντα να είναι πιο επιτυχημένες στο στοίχημα. Από τη σύγκριση όλων των ηλικιακών ομάδων των δύο φύλων, προέκυψε ότι οι γυναίκες έχουν κατά μέσο όρο επιστροφές 19,8%, ενώ οι άντρες απώλειες 4,6%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.