Σε επαναγορά ιδίων μετοχών προχώρησε η στοιχηματική εταιρία Paddy Power BetFair

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power BetFair ανακοίνωσε πως προχωρά σε επαναγορά ιδίων μετοχών, προκειμένου να πραγματοποιήσει αλλαγές στη δομή της και να αποκτήσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, στον τομέα των στρατηγικών επενδύσεων. Αναλυτικότερα, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει επαναγορά μετοχών συνολικής αξίας 300 εκατομμυρίων λιρών (334 εκατομμυρίων ευρώ), οι οποίες είχαν πουληθεί στο παρελθόν σε μια σειρά ανεξάρτητων επενδυτών.

 

Η διαδικασία επαναγοράς ιδίων μετοχών

Η Paddy Power BetFair δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία επαναγοράς ιδίων μετοχών και τον χρονικό ορίζοντα πραγματοποίησης του σχεδίου της. Γνωρίζουμε, όμως, ότι τη διαδικασία έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας η ιρλανδική εταιρεία Goodbody Stockbrokers.

Επιπλέον, ο CEO της Paddy Power BetFair, Peter Jackson, δήλωσε ότι η απόφαση αυτή θα φέρει την εταιρία ένα βήμα πιο κοντά σε μια αποτελεσματικότερη εταιρική δομή, η οποία θα ενισχύσει τις στρατηγικές της δυνατότητες.

 

Στο χρηματιστήριο και στα δικαστήρια

Η Paddy Power BetFair, πάντως δε θα έχει στραμμένο το βλέμμα της μόνο στα χρηματιστήρια τους επόμενους μήνες, αλλά και στα δικαστήρια. Θυμίζουμε ότι η στοιχηματική εταιρία έχει έρθει αντιμέτωπη με τη μήνυση τεσσάρων ιδρυτικών μελών της FanDuel, τα οποία την κατηγορούν για υποτίμηση της αξίας της εταιρείας που εξαγόρασε πριν μερικούς μήνες.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.