Ενισχύει την παρουσία της στο Manchester η εταιρεία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε πως έχει ενισχύσει το εργατικό δυναμικό της που εδρεύει στο Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Bet365 έχει ήδη νοικιάσει ένα μεγάλο κτίριο στο κέντρο της πόλης, όπου θα εδρεύει το νέο τμήμα DevOPs (υπηρεσίες τεχνολογίας και πληροφοριών).

Το νέο τμήμα λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2019 και έδρευε σε μικρές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Manchester. Πλέον, όμως, οι υπηρεσίες DevOPs της Bet365 έχουν ενισχυθεί και το ίδιο συμβαίνει και με το προσωπικό του τμήματος. Για αυτό το λόγο, η Bet365 “κατέλαβε” τρεις ολόκληρους ορόφους στο νέο κτίριο.

 

Η παρουσία της Bet365 στο Manchester

Η Bet365 διατηρεί παρουσία στο Manchester από το 2018, αλλά έως πρόσφατα, το εργατικό δυναμικό της που έδρευε στην πόλη ήταν μικρό. Πλέον, τα γραφεία της στοιχηματικής εταιρείας εκεί είναι μεγάλα και μπορούν να φιλοξενήσουν δεκάδες υπαλλήλους, που ασχολούνται με τον τομέα της τεχνολογίας και των πληροφοριών.

Το κτίριο στο κέντρο του Manchester που φιλοξενεί τα νέα γραφεία της Bet365, μάλιστα, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στην πόλη για επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές από τις εταιρείες που διατηρούν γραφεία στην πόλη μονομάχησαν για να εξασφαλίσουν τους τρεις ορόφους που νοίκιασε η Bet365.

Την εταιρεία στοιχήματος, τέλος, υποδέχθηκε στο κτίριο ο James Whitcher, διευθυντής της ιδιοκτήτριας εταιρείας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Bet365 στους τρεις ορόφους του κτιρίου Core. Το ότι εξασφαλίσαμε την παρουσία της Bet365, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, σημαίνει ότι έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες και υποδομές, σε ένα κτίριο που στο παρελθόν έμενε απαρατήρητο στην πόλη μας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.