Περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια θα κερδίσει το NHL από το στοίχημα

Το νέο status quo στην αμερικανική αγορά στοιχήματος φέρνει οφέλη σε πολλές πλευρές. Προφανώς, οι παίχτες των ΗΠΑ είναι κερδισμένοι, αφού πλέον έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούν νόμιμα στοιχήματα, ενώ και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά εξασφαλίζουν τεράστια κέρδη. Κερδισμένες, όμως, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα είναι σύντομα και οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας, χάρη σε έσοδα που θα εξασφαλίζουν από τομείς όπως η διανομή δεδομένων, οι χορηγίες και οι διαφημίσεις.

Τα ίδια οφέλη θα έχει, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών και το NHL, το αμερικανικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αν οι διοργανωτές πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες συνεργασίες με τις εταιρείες στοιχήματος, θα μπορούν να εξασφαλίζουν ετήσια κέρδη που θα ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια δολάρια!

 

Τι θα κερδίσει το NHL από το στοίχημα;

Μια παρόμοια πρόβλεψη είχε δει το φως της δημοσιότητας και πριν μερικές ημέρες για το NFL, το πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με εκείνη την πρόβλεψη, το NFL θα μπορεί να αυξήσει τα ετήσια έσοδά του έως και κατά 2,3 δις δολάρια!

Αντίστοιχα έσοδα θα μπορούσε να έχει και το NHL. Εφόσον οι διοργανωτές συνάψουν τις απαραίτητες συμφωνίες, θα μπορούν να εξασφαλίζουν έσοδα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, θα μπορούν να εξασφαλίζουν έσοδα από τη διανομή επίσημων δεδομένων, εικόνων και αποτελεσμάτων, μέσω χορηγιών προς τις ομάδες και μέσω διαφημίσεων στις τηλεοπτικές μεταδόσεις, στα γήπεδα και στις επίσημες ιστοσελίδες.

Τα έσοδα αυτά αποτελούν μια εξαιρετική αφορμή, προκειμένου οι υπεύθυνοι του NHL να σταθούν στο πλευρό του νόμιμου στοιχήματος, κάτι που δεν έχουν κάνει έως σήμερα. Σύντομα, πάντως, ξεκινά η νέα σεζόν του πρωταθλήματος, γεγονός που σημαίνει πως οι κάτοικοι σε Πολιτείες όπως το New Jersey, το Delaware και άλλες Πολιτείες θα μπορούν να στοιχηματίζουν για πρώτη φορά νόμιμα στους αγώνες του χόκεϊ επί πάγου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.