452 περιστατικά ύποπτων αγώνων εντόπισε η GLMS

H GMLS, ο ανεξάρτητος φορέας που έχει αναλάβει να παρακολουθεί και να εντοπίζει περιστατικά ύποπτων αγώνων και στοιχημάτων, ανακοίνωσε τα ευρήματά της για το τρίτο τρίμηνο του 2020 και, όπως φαίνεται, δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως εντόπισαν 452 ύποπτα περιστατικά, τα οποία πιστεύεται πως μπορεί να έχουν σχέση με χειραγώγηση αγώνων και μεγάλης αξίας στοιχήματα.

Τα ευρήματα της GLMS αφορούν σε αθλητικές διοργανώσεις από διαφορετικά αθλήματα που διεξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Και, όπως δείχνουν τα ευρήματά της, η Ευρώπη και το ποδόσφαιρο είναι οι δύο τομείς με τα περισσότερα ύποπτα περιστατικά.

 

Τα ευρήματα της GLMS

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της GLMS, εντοπίστηκαν 452 περιστατικά ύποπτων αγώνων μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2020. Από αυτά, τα περισσότερα αφορούν στο ποδόσφαιρο (370), ενώ ακολουθούν με μεγάλη διαφορά το τένις (34), το μπάσκετ (24) και το χόκεϊ επί πάγου (13).

Όσον αφορά στο πού εντοπίστηκαν αυτά τα περιστατικά, η Ευρώπη έχει την πρωτοκαθεδρία με 298, και ακολουθεί η Ασία με 71, η Β. Αμερική με 38, η Ν. Αμερική με 26, η Αφρική με 10 και η Ωκεανία με 6. Άλλα στοιχεία που έδωσε η GLMS στη δημοσιότητα δείχνουν ότι 400 από τα ύποπτα περιστατικά εντοπίστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα, 10 κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και 42 μετά τη λήξη του.

Τα ευρήματα, τέλος, σχολίασε ο πρόεδρος της GLMS, Ludovico Calvi, ο οποίος δήλωσε ότι παρά τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι, εξαιτίας της πανδημίας, η δύσκολη δουλειά τους είχε αποτελέσματα. Ωστόσο, τόνισε ότι το δύσκολο έργο της GLMS αναμένεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο, όσο η πανδημία προκαλεί οικονομικά προβλήματα σε διοργανώσεις, ομάδες και αθλητές.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.