Επιτροπή κοινωνικής ευθύνης στη Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes προχώρησε στο σχηματισμό μιας νέας επιτροπής εντός του διοικητικού συμβουλίου της, η οποία έχει καθήκον να επιβλέπει τη νέα στρατηγική κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Της νέας αυτής επιτροπής ηγείται ο ανεξάρτητος διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου της Ladbrokes, John Kelly, ενώ σε αυτή συμμετέχουν και οι Christine Hodgson, Peter Erksine και Richard Glynn.

 

Σκοπός, λοιπόν, της νέας επιτροπής είναι η διατήρηση μιας υπεύθυνης κοινωνικά στάσης της εταιρείας, απέναντι στον στοιχηματισμό και στα τυχερά παιχνίδια γενικότερα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μάλιστα, θα συνεργάζεται και με την επιτροπή αποδοχών, προκειμένου να εξασφαλίζει πως οι μισθοί των στελεχών αντικατοπτρίζουν τις προσπάθειές τους για ανάπτυξη του κοινωνικού και υπεύθυνου προσώπου της εταιρείας.

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων και ξεχωρίζει για την την ποικιλία της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.