Βραβεία στα PEAK Performance Awards 2020 εξασφάλισε η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στον τομέα του μάρκετινγκ και εισέπραξε δύο βραβεία στα φετινά PEAK Performance Awards. Τα συγκεκριμένα βραβεία διοργανώνονται από το Marketing Week και η Betshop, μαζί με την Madiacube, που έχει αναλάβει τις διαφημιστικές της καμπάνιες, κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικά βραβεία στον τομέα του στοιχήματος.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά τον τελευταίο καιρό και είναι υπεύθυνος για κάποιες από τις κορυφαίες διαφημιστικές καμπάνιες της ελληνικής αγοράς. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και στα PEAK Performance Awards 2020, που τίμησαν τη συνεργασία τους, όχι μία, αλλά τέσσερις συνολικά φορές, σε αντίστοιχες κατηγορίες.

 

Τα βραβεία της Betshop στα PEAK Performance Awards 2020

Συγκεκριμένα, η Betshop και η Mediacube απέσπασαν δύο χρυσά και δύο χάλκινα βραβεία στα φετινά PEAK Performance Awards. Τα χρυσά βραβεία ήρθαν στις κατηγορίες Best Performance in Betting και Best Paid Social Campaign, ενώ τα δύο χάλκινα στην κατηγορία Best Video Campaign – Corporate Campaign και Best Digital Multi-Channel Campaign. Στην κατηγορία Best Video Campaign, η Betshop ξεχώρισε, χάρη στην καμπάνια “Τα betshop boys κατακτούν τα γήπεδα και το casino”, ενώ στην κατηγορία Best Digital Multi-Channel Campaign ξεχώρισε, χάρη στην ενέργεια του Betshop Bomb.

Τα βραβεία που εξασφάλισαν οι συνεργασίες των δύο εταιρειών, τέλος, δείχνουν ότι η Betshop και η Mediacube έχουν καταφέρει να συνεργαστούν άψογα και να ξεχωρίσουν στο ελληνικό τοπίο μάρκετινγκ, δίνοντας έμφαση στις προτιμήσεις των πελατών τους και στις καμπάνιες που μπορούν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους παίχτες του στοιχήματος στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Betshop.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.