Ανανεωμένο live στοίχημα στη BetVictor

Η στοιχηματική εταιρία BetVictor λάνσαρε την ανανεωμένη και βελτιωμένη πλατφόρμα του live στοιχήματος στην ιστοσελίδα της, εγκαίρως για να εκμεταλλευτούν τις νέες της λειτουργίες όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια των αγώνων του EURO 2016. Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι βελτιωμένη, όχι μόνο στον αισθητικό τομέα, αλλά και στον λειτουργικό.

 

Καταλήγοντας στην ιστοσελίδα του live στοιχήματος της BetVictor, λοιπόν, οι παίχτες θα δουν την ολοκαίνουργια, λευκού χρώματος πλατφόρμα. Σε αυτή βρίσκονται εκατοντάδες διαθέσιμα στοιχήματα ανά πάσα στιγμή, σε αρκετά αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, βελάκια και άλλα. Οι αγώνες αυτοί δεν είναι μόνον χωρισμένοι ανά άθλημα, αλλά και σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής τους. Με το που θα ανοίξουν την πλατφόρμα, άλλωστε, οι παίχτες θα δουν άμεσα τους αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και αυτούς που θα ξεκινήσουν σε λίγα λεπτά.

 

Χάρη στο νέο στήσιμο της ιστοσελίδας, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να εντοπίζουν πιο γρήγορα τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν. Επιπλέον, η περιήγησή τους θα γίνει γρηγορότερη, χάρη και στις υπόλοιπες βελτιώσεις που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι της BetVictor.

 

Πολλές από αυτές τις βελτιώσεις αφορούν στις παρασκηνιακές διεργασίες της πλατφόρμας του live στοιχήματος, όπως το άνοιγμα των αγορών κάποιου αγώνα, η ενημέρωση για τις εξελίξεις του και, φυσικά, η αναπροσαρμογή των αποδόσεων, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Όλες αυτές οι διεργασίες θα γίνονται πλέον πιο γρήγορα στη βελτιωμένη πλατφόρμα της BetVictor. Έτσι, οι παίχτες που στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια των αγώνων θα είναι σε θέση να τοποθετούν απρόσκοπτα και γρηγορότερα τα στοιχήματα της επιλογής τους.

 

H BetVictor δεν ανήκει πια στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος καθώς έχει αποσυρθεί από την ελληνική αγορά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.