Δυναμική αντεπίθεση στην αυστραλιανή αγορά σχεδιάζει η Paddy Power BetFair

Η Paddy Power BetFair ετοιμάζεται για μια σημαντική αντεπίθεση στην αυστραλιανή αγορά στοιχήματος, επενδύοντας στην θυγατρική της, Sportsbet, και εκμεταλλευόμενη την απραξία των ανταγωνιστών της, οι οποίοι αναλώνονται σε συζητήσεις περί εξαγορών και συγχωνεύσεων. Παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2018 δεν ήταν ιδανικά, η εταιρεία στοιχήματος είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε νέες επενδύσεις στην αυστραλιανή αγορά στοιχήματος.

 

Στο μονοπάτι του επιθετικού ανταγωνισμού

Αναλυτικότερα, η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει κατά 12 εκατομμύρια ευρώ τον προϋπολογισμό της θυγατρικής της στην Αυστραλία, προκειμένου να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα επιθετικού ανταγωνισμού. Η συγκυρία φαντάζει ιδανική για την στοιχηματική εταιρεία, καθώς πολλές εταιρείες (όπως οι Tabcorp και Tatts και η Crownbet) είναι απασχολημένες αυτόν τον καιρό, πραγματοποιώντας εξαγορές και συγχωνεύσεις.

Ο Peter Jackson, CEO της Paddy Power BetFair ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κινηθεί επιθετικά στην Αυστραλία, προσπαθώντας να εξασφαλίσει όσο δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της πίστας των εσόδων από το online στοίχημα. Η αποφασιστικότητα αυτή της στοιχηματικής εταιρείας δεν πτοείται ούτε από τους συνεχόμενους περιορισμούς που ανακοινώνουν στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών οι Αυστραλοί νομοθέτες. Αντίστοιχα, δεν πτοείται ούτε από τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα της Sportsbet κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Εν μέσω, μάλιστα, επιπλέον επικείμενων αλλαγών στους νόμους των περιφερειών της χώρας, ο Peter Jackson δήλωσε ότι, όχι μόνο δεν σκοπεύει να σηκώσει τα χέρια στην αγορά της Αυστραλίας, αλλά θα αναζητήσει στο μέλλον ευκαιρίες εξαγορών εταιρειών που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, εξαιτίας των αυστηρών αυστραλιανών νόμων. Σύμφωνα με τον CEO της Paddy Power BetFair, οι προκλήσεις αυτές μπορεί να φέρουν νέες ευκαιρίες και η στοιχηματική εταιρεία θα έχει ανοιχτά τα μάτια της για τέτοιου είδους ευκαιρίες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.