Για μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα έως το 2025 δεσμεύεται η εταιρεία στοιχημάτων Entain

Η Entain, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των στοιχηματικών ιστοσελίδων Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μια νέα περιβαλλοντική δέσμευση και ανακοίνωσε ότι σκοπός της είναι να μηδενίσει το αποτύπωμα άνθρακα των υπηρεσιών της έως το 2025. Η εν λόγω δέσμευση αποτελεί κομμάτι μιας νέας πρωτοβουλίας της εταιρείας στοιχήματος, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να βελτιώσει τις επιδόσεις της στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Entain, άλλωστε, έχει καταφέρει να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 15% από το 2018 έως το 2021. Και το νέο πρόγραμμα μηδενικών ρύπων που προωθεί θα τη βοηθήσει να φτάσει το 0% έως το πολύ το 2025.

 

Η νέα περιβαλλοντική δέσμευση της Entain

Η Entain ανακοίνωσε το νέο περιβαλλοντικό της πρόγραμμα με επίσημη επιστολή προς την SBTi (Science Based Target initiative) και δεσμεύθηκε να μηδενίσει το αποτύπωμα άνθρακα έως το 2025. Πρόκειται για μια εξαιρετικά φιλόδοξη πρωτοβουλία, αν λάβουμε υπόψη μας και το εύρος των επιχειρήσεων της Entain ανά τον πλανήτη. Η στοιχηματική εταιρεία, άλλωστε, διατηρεί περισσότερα από 4.500 πρακτορεία στοιχήματος, 20 γραφεία και 24.000 υπαλλήλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι δηλώνουν αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τη δέσμευσή τους. Η CEO της Entain, Jette Nygaard-Andersen, δήλωσε σχετικά: “Πρόκειται για μια φιλόδοξη, αλλά τρομερά σημαντική δέσμευση, την οποία είμαι περήφανη να ανακοινώσω, εκ μέρους των συνεργατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουμε βαθιά ριζωμένη στη φιλοσοφία μας την ηθική και υπεύθυνη συμπεριφορά σε οτιδήποτε κάνουμε και είναι καθήκον μας ως μεγάλης παγκόσμιας εταιρείας να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος”.

Η Entain, τέλος, δεν είναι η μόνη εταιρεία στοιχήματος που έχει ανακοινώσει τέτοιου είδους δεσμεύσεις. Έχει προηγηθεί η δέσμευση της William Hill για 100% αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αλλά και της Kindred να μηδενίσει το αποτύπωμά της έως το 2023.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.