Ενισχύει τον αγώνα της υπέρ της ακεραιότητας η εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Unibet και Stan James, ενισχύει τον αγώνα της υπέρ της προστασίας της ακεραιότητας, όχι μόνο των στοιχηματικών υπηρεσιών της, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα. Η εταιρεία ανακοίνωσε δύο νέες συνεργασίες: μία με την SBIF (Sports Betting Intelligence Forum) και μία με την RFU (Rugby Football Union).

Σκοπός των δύο νέων συνεργασιών της Kindred είναι να ενισχύσει τον αγώνα προστασίας των αθλημάτων και να αποτρέψει την διαφθορά στους κόλπους τους. Άλλωστε, η Kindred είναι γνωστή για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει σε ευαίσθητους τομείς, όπως η προστασία των παιχτών στοιχήματος που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον τζόγο και η προστασία του αθλητισμού κατά της χειραγώγησης και της διαφθοράς.

 

Οι δύο νέες συνεργασίες της Kindred

Η πρώτη συνεργασία της Kindred καθιστά την στοιχηματική εταιρεία μέλος της SBIF. Η SBIF ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό να βελτιώνει τα επίπεδα ακεραιότητας των αθλημάτων, μέσω της παρακολούθησης των εξελίξεων και της συνεργασίες της με εθνικές Αρχές, στοιχηματικές εταιρείες και ομοσπονδίες στον αθλητισμό και στη βιομηχανία του online στοιχήματος.

Η δεύτερη συνεργασία, αυτή με την RFU, αφορά στο αγγλικό ράγκμπι. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης, σύμφωνα με το οποίο η Kindred θα αναζητά ύποπτα μοτίβα στοιχηματισμού στο ράγκμπι και θα ενημερώνει την RFU. Παράλληλα, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν για τη υλοποίηση πρωτοβουλιών που θα ενημερώνουν για τους κινδύνους της χειραγώγησης αγώνων και θα καταπολεμούν την διαφθορά στους κόλπους του αγγλικού ράγκμπι.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.