Αλλάζει όνομα η εταιρεία στοιχημάτων GVC Holdings

Η εταιρεία στοιχημάτων GVC Holdings (ιδιοκτήτρια των Sportingbet, Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων) έχει προγραμματίσει μια νέα παρουσίαση της εταιρικής της ταυτότητας, η οποία θα βασίζεται, όχι μόνο στην αλλαγή ονόματος που έχουν αποφασίσει οι υπεύθυνοι, αλλά και στην ενίσχυση των χαρακτηριστικών της που την κάνουν να ξεχωρίζει. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας θα μιλήσουν για το νέο όνομα και για τους στόχους της τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όσο για το όνομα, αυτό θα είναι Entain plc και θα συμβολίζει τη φιλοδοξία της εταιρείας για την κατάκτηση της κορυφής στην παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών.

 

Οι φιλοδοξίες της GVC Holdings για το άμεσο μέλλον

Οι υπεύθυνοι της GVC αναμένεται να παρουσιάσουν κι άλλα από τα μελλοντικά σχέδιά τους, πέρα από την αλλαγή ονόματος της εταιρείας. Για παράδειγμα, θα μιλήσουν για τους βασικούς στόχους ανάπτυξης, οι οποίοι περιλαμβάνουν την αγορά των ΗΠΑ, την ενίσχυση παρουσίας της σε βασικές αγορές, την επέκταση σε νέες αγορές και σε νέο κοινό.

Επιπλέον, η εταιρεία θα φροντίσει να ενισχύσει το κοινωνικό της πρόσωπο, μέσω δύο νέων πρωτοβουλιών. Η πρώτη είναι μια δέσμευση ότι τα έσοδά της έως το 2023 θα προέρχονται κατά 100% από ρυθμιζόμενες αγορές στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών ανά τον κόσμο. Ήδη, η GVC βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο του να προέρχεται το 99% εσόδων αποκλειστικά από τέτοιες αγορές, έως το τέλος του 2020.

Η δεύτερη πρωτοβουλία είναι ακόμα πιο σημαντική, αφού έχει να κάνει με τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και την προστασία των πελατών της. Η GVC θα ενισχύσει τη λειτουργία των εργαλείων που χρησιμοποιεί για την προστασία των πελατών της, αξιοποιώντας τεχνολογίες που έχει σχεδιάσει η ίδια, στους τομείς των ελέγχων και των παρεμβάσεων.

Τέλος, η GVC θα βασιστεί και τα επόμενα χρόνια σε ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της, προκειμένου να ξεχωρίσει στην παγκόσμια αγορά στοιχήματος: την ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού που έχει σχεδιάσει η ίδια και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να της φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη