Συνεχίζει την επαναγορά ιδίων μετοχών η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair

Η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair συνεχίζει το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών και προχώρησε στην αγορά ενός μεγάλου αριθμού από τα Χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Ιρλανδίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αυξάνουν το μετοχικό κεφάλαιο που διατηρούν και θωρακίζουν την Paddy Power BetFair για τα επόμενα βήματά της στις αγορές στοιχήματος ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και αυτή των ΗΠΑ.

Περισσότερες μετοχές για την Paddy Power BetFair, άλλωστε, σημαίνουν περισσότερα δικαιώματα ψήφου και τα στρατηγικά σχέδια της εταιρείας για την περαιτέρω επέκταση σε αγορές όπως η αμερικανική απαιτούν ομοφωνία από τους μετόχους.

 

Το σχέδιο επαναγοράς ιδίων μετοχών της Paddy Power BetFair

Το συνολικό σχέδιο επαναγοράς ιδίων μετοχών της Paddy Power BetFair έχει αξία 500 εκατομμυρίων λιρών και ολοκληρώνεται σε διαφορετικές φάσεις. Η πιο πρόσφατη κίνηση των υπευθύνων, πάντως, απέφερε συνολικά 42.500 μετοχές στην Paddy Power BetFair, αξίας από 65 έως 73 λίρες έκαστη. Την επαναγορά των μετοχών ανέλαβε η εταιρεία Goodbody Stockbrokers.

Το νέο κύμα επαναγοράς αύξησε τις συνολικές μετοχές που κατέχει η Paddy Power BetFair στις 80.806.465. Όλες οι παραπάνω μετοχές έχουν δικαίωμα μίας ψήφου, ενώ η εταιρεία διατηρεί επιπλέον 1.965.600 μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Με τις νέες μετοχές που αγόρασε η Paddy Power Betfair έχει πλέον περισσότερα δικαιώματα ψήφου, τα οποία χρειάζεται για να πραγματοποιήσει τα επόμενα σχέδιά της μέσα σε κλίμα ομοφωνίας. Παράλληλα, όμως, η επαναγορά ιδίων μετοχών σημαίνει πως οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι η τιμή της μετοχής είναι αρκετά χαμηλή και παρουσιάζει ευκαιρίες επένδυσης στο μέλλον.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.