Κλείνει τα γραφεία του Γιβραλτάρ η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair

Η Paddy Power BetFair αποφάσισε να αποχωρήσει από τα γραφεία που διατηρεί στο Γιβραλτάρ και να συγκεντρώσει το εργατικό δυναμικό της σε ένα από τα υπάρχοντα γραφεία της ανά την Ευρώπη – πιθανότατα στα κεντρικά στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εργατικό δυναμικό της εταιρείας στοιχηματισμού στα γραφεία της στο Γιβραλτάρ αποτελείται από 20 άτομα, τα οποία πιθανόν θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν να εργάζονται στα νέα γραφεία.

 

Κομμάτι της στρατηγικής συγχώνευσης των εταιρειών

Η Paddy Power και η BetFair έχουν συγχωνευθεί εδώ και μήνες και η νέα αυτή εξέλιξη αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής που έχει προκύψει από τη συγχώνευσή τους. Οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι επιθυμούν να έχουν περισσότερο μαζεμένες τις υπηρεσίες της στοιχηματικής εταιρείας, με αποτέλεσμα τα μικρότερα γραφεία, όπως αυτά στο Γιβραλτάρ, να μεταφέρονται στα κεντρικά ή να ενισχύσουν άλλα γραφεία. Η Paddy Power BetFair, άλλωστε, διατηρεί τέτοια γραφεία σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία, Ρουμανία, Μάλτα και Ιταλία.

Άλλωστε, η εταιρεία έχει θέσει έναν ακόμη στόχο, από τη στιγμή που Paddy Power και BetFair συγχωνεύθηκαν: να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα κατά 60 περίπου εκατομμύρια ευρώ. Και, όπως φαίνεται, το κλείσιμο των γραφείων της στο Γιβραλτάρ θα συνεισφέρει σε αυτόν τον σκοπό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.