Ιστοσελίδα Της Χρονιάς στα βραβεία CEEGA η Netbet

Η πρώτη διοργάνωση των βραβείων CEEGA (Central & Eastern European Gaming Awards) ολοκληρώθηκε, αναδεικνύοντας τη στοιχηματική εταιρία Netbet τη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς. Η Netbet ανακηρύχθηκε από την επιτροπή των βραβείων ως η European Sports Betting Operator of the Year και εξασφάλισε το σημαντικότερο βραβείο της βραδιάς.

 

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την ιστοσελίδα eeGaming.org, στις 20 Σεπτεμβρίου, στη Βουδαπέστη, και η Netbet κατόρθωσε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλες κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, όπως οι Sportingbet και Unibet. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μάλιστα, η επιτροπή των ανεξάρτητων κριτών των βραβείων εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την αποτελεσματική επέκταση της Netbet σε νέες αγορές της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης (η Netbet δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην Ελλάδα, στη Ρουμανία και στην Ιταλία) και από τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη της.

 

Μετά την ανακοίνωση του νικητή, ο διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ της Netbet, Alexandre Mangaud, σχολίασε: “πρόκειται για μια μεγάλη αναγνώριση της επένδυσης που έχουμε κάνει στο να χτίσουμε ένα εξαιρετικό προϊόν για την ευρωπαϊκή αγορά. Το βραβείο αναγνωρίζει τη σημασία που δίνουμε στην εξυπηρέτηση πελατών και αποτελεί επιβράβευση του σκληρά εργαζόμενου προσωπικού μας, το οποίο έχει παραδώσει ένα προϊόν διεθνών προδιαγραφών στην πιστή βάση πελατών μας από τη μία άκρη της ηπείρου στην άλλη”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Netbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.