Τέλος στην απαγόρευση καταθέσεων μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Οι Έλληνες παίχτες που επιθυμούσαν τους τελευταίους μήνες να επαναφορτίσουν τους λογαριασμούς που διατηρούν σε ιστοσελίδες του στοιχήματος μέσω τραπεζικού εμβάσματος, αντιμετώπιζαν τους περιορισμούς των capital controls, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να στοιχηματίσουν νέα ποσά στα αγαπημένα τους αθλήματα. Τα capital controls, άλλωστε, απαγόρευαν κάθε συναλλαγή μέσω τράπεζας με εταιρείες του εξωτερικού.

 

Η απαγόρευση αυτή, όμως, έφτασε στο τέλος της, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι ξανά σε θέση να επαναφορτίσουν τους λογαριασμούς τους, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του τραπεζικού εμβάσματος. Η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ορίζει πως οι μεταφορές συγκεκριμένων ποσών σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού (εκεί που οι περισσότερες εταιρείες online στοιχήματος διατηρούν την έδρα τους) πλέον επιτρέπονται και στην κατηγορία αυτών των μεταφορών περιλαμβάνεται και η κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμούς του στοιχήματος.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι παίχτες επιθυμούν να καταθέσουν νέα ποσά στους λογαριασμούς που διατηρούν σε online εταιρίες στοιχημάτων μπορούν πλέον να το κάνουν, είτε επισκεπτόμενοι ένα υποκατάστημα της τράπεζάς τους είτε πραγματοποιώντας τη διαδικασία μέσω της υπηρεσίας e-banking. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να μεταφέρει καθημερινά όσα χρήματα επιθυμεί, αρκεί να μην ξεπεράσει τα μηνιαία όρια που έχουν θέσει οι υπεύθυνοι για τέτοιου είδους συναλλαγές. Τα όρια αυτά δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ ανά τραπεζικό λογαριασμό.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.