Σεμινάρια για την αντιμετώπιση προβλημάτων εξάρτησης από τον τζόγο στη Λάρισα

Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα μια σειρά από σεμινάρια που έχουν σκοπό να βοηθήσουν όσους θεωρούν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης από τα τυχερά παιχνίδια. Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, το οποίο στηρίζει συστηματικά ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, αλλά και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Πρόκειται για τέσσερα εβδομαδιαία σεμινάρια, τα οποία προορίζονται αποκλειστικά για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

 

Τα σεμινάρια του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας

Οι ενδιαφερόμενοι (αποκλειστικά άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο) μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του προγράμματος (2410233332), έως τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. Μόλις καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους κοινωνικούς επιστήμονες και τα στελέχη του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, προκειμένου να ενημερωθούν καλύτερα για τους σκοπούς των σεμιναρίων.

Τα θέματα των σεμιναρίων είναι τα εξής:

  • Η φύση της εξάρτησης από τα τυχερά παιχνίδια.
  • Τα βασικά χαρακτηριστικά της εξάρτησης από τα τυχερά παιχνίδια, οι δυσκολίες αντιμετώπισής της και οι μύθοι που τη συνοδεύουν.
  • Οι τρόποι αντιμετώπισης του συγκεκριμένου φαινομένου και η αξία της αλληλοβοήθειας.

Τα σεμινάρια, τέλος, θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη (στις 18:00-20:00), είναι δωρεάν, ενώ, μετά την ολοκλήρωσή τους, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ζητήσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.