Νέα πρόταση της Ε.Ε. για τις διαφημίσεις online στοιχήματος

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να προτείνει νέα μέτρα στις χώρες-μέλη, προκειμένου οι διαφημίσεις που αφορούν στα online τυχερά παιχνίδια να προειδοποιούν εντονότερα για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο παιχνίδι χωρίς όρια. Αναλυτικότερα, το προσχέδιο που εξετάζουν οι υπεύθυνοι προτείνει την αναγκαστική αναγραφή του γεγονότος ότι τα τυχερά παιχνίδια μπορούν να γίνουν εθιστικά σε κάθε διαφήμιση. Παράλληλα, τονίζει την ανάγκη να αναγράφονται οι φορείς που μπορούν να βοηθήσουν τα εξαρτημένα άτομα, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Το συγκεκριμένο προσχέδιο δεν αφορά σε αναγκαστικό νόμο, αλλά σε πρόταση προς τις Αρχές κάθε χωράς. Ωστόσο, η ελληνική αγορά δεν πρόκειται να επηρεαστεί, καθώς είναι ήδη υποχρεωτικό να αναγράφονται τα παραπάνω στοιχεία σε κάθε διαφήμιση online στοιχήματος.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.