Ξανά στην κορυφή του EGR Power 50 η στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην κορυφή της λίστας EGR Power 50, η οποία παρουσιάζει τους ισχυρότερους παίχτες στην παγκόσμια αγορά στοιχήματος. Η λίστα καταρτίζεται από ειδικούς και αναλυτές του χώρου, με πρωτοβουλία της ενημερωτικής ιστοσελίδας EGR και η φετινή επιτυχία της Bet365 τη φέρνει στην κορυφή της λίστας για δέκατη συνεχόμενη χρονιά!

Σύμφωνα με την EGR, στη λίστα Power 50 παρουσιάζονται οι εταιρίες στοιχημάτων που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν σε τέσσερις τομείς: τη γεωγραφική παρουσία, τη στρατηγική και τα αποτελέσματά της, την επιρροή της στην αγορά και την οικονομική της ισχύ.

 

Μία ακόμη επιτυχία για την Bet365

Σύμφωνα με τη λίστα EGR Power 50 του 2019, λοιπόν, η Bet365 είναι η εταιρία εκείνη που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο σκορ στις τέσσερις κατηγορίες. Η Bet365 κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις βασικές ανταγωνίστριές της, όπως οι GVC Holdings (ιδιοκτήτρια των Sportingbet και Bwin μεταξύ άλλων), Stars Group (ιδιοκτήτρια του Pοkerstars), Flutter Entertainment (πρώην Paddy Power BetFair) και Kindred (ιδιοκτήτρια της Unibet), που συμπλήρωσαν την κορυφαία πεντάδα.

Όπως, μάλιστα, τονίζει η έκθεση της EGR, η Bet365 έχει καταφέρει να μείνει στην κορυφή της λίστας για 10 συνεχόμενα χρόνια, παρόλο που απέχει επιδεικτικά από το παιχνίδι των συγχωνεύσεων και των εξαγορών που χαρακτηρίζει στο σύνολό της τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Παράλληλα, η έκθεση αναφέρει ότι ένα από τα βασικότερα προτερήματα της στρατηγικής της Bet365 είναι το γεγονός ότι βασίζεται στη δική της ιδιόκτητη πλατφόρμα, προσφέροντας αποκλειστικές υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί από την ίδια και όχι από συνεργάτες (που μπορεί να έχουν παραχωρήσει τις ίδιες υπηρεσίες και σε άλλες εταιρίες στοιχήματος).

Παράλληλα, η EGR ανακοίνωσε και κάποια επιπλέον στοιχεία, που δικαιολογούν τη νέα πρωτιά της Bet365. Για παράδειγμα, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι, τα 5 από τα 10 δημοφιλέστερα άρθρα της ιστοσελίδας αφορούν στην Bet365, γεγονός που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των παιχτών για κάθε σχετική εξέλιξη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.