Να αγοράσει το "αρχηγείο" της θέλει η Boylesports

Να αποκτήσει το κτίριο που φιλοξενεί τα γραφεία της φαίνεται πως σκοπεύει η Boylesports. H εταιρεία του online στοιχήματος επιθυμεί να στεγαστεί σε κτίριο δικής της ιδιοκτησίας και η πώληση του αρχηγείου της από τον τωρινό ιδιοκτήτη αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία. Το κτίριο που βρίσκεται στο Finnabair Technology Park του Louth της Ιρλανδίας πρόκειται σύντομα να βγει σε δημοπρασία, στην τιμή των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Αυτή η εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη για όσους παρακολουθούν την πορεία της Boylesports. Τα μεικτά της κέρδη έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία οχτώ χρόνια και ο ιδιοκτήτης της, John Boyle, προσανατολίζεται και στην αγορά των κτιρίων που στεγάζουν τα καταστήματά της.

H Boylesports δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.