Για νέα επέκταση στο Manchester ετοιμάζεται η εταιρία στοιχήματος Bet365

Η εταιρία στοιχήματος Bet365 επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει νέα επέκταση των επιχειρήσεών της στο Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου και πως ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει δεκάδες νέες προσλήψεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Η στοιχηματική εταιρία εδρεύει στο Stoke-On-Trent, αλλά διατηρεί γραφεία και στο Manchester, από το 2016. Τα γραφεία αυτά φιλοξενούν το τεχνολογικό κομμάτι της εταιρείας και πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι οι εκεί επιχειρήσεις της θα επεκταθούν ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μάλιστα, θα προσληφθούν επιπλέον 100 υπάλληλοι στον τομέα της τεχνολογίας.

 

Η παρουσία της Bet365 στο Manchester

Η Bet365 διατηρεί τα γραφεία της στο Manchester τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά πρόσφατα ανακοίνωσε την αγορά ολόκληρου του κτιρίου που τα φιλοξενεί και την επέκτασή τους σε νέες εγκαταστάσεις. Στο υπάρχον προσωπικό, που αποτελείται από 200 περίπου άτομα, αναμένεται να προστεθούν άλλα 100 άτομα, τα οποία οι υπεύθυνοι θα αναζητήσουν ανάμεσα στους απόφοιτους του πανεπιστημίου της πόλης. Άλλωστε, το Manchester θεωρείται μία από τις πρωτεύουσες της τεχνολογίας, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης συστημάτων της Bet365, Warren Hughes, το Manchester αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την επέκταση του τομέα τεχνολογίας της στοιχηματικής εταιρίας. Άλλωστε, το συγκεκριμένο τμήμα λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια και έχει προσφέρει σημαντικά οφέλη στην Bet365. Και αυτά τα οφέλη επιθυμούν να αυξήσουν οι υπεύθυνοι, προχωρώντας σε ανάπτυξη του τμήματος και σε νέες προσλήψεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τέλος, η εμπειρία δεν απουσιάζει στο τμήμα τεχνολογίας του Manchester και για αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι θα αναζητήσουν νέους επιστήμονες, οι οποίοι θα συνεισφέρουν με διαφορετικές ιδέες στην ανάπτυξη. Και το Manchester αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αυτόν τον λόγο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.