Επεκτείνεται η συνεργασία του NBA με τη Sportradar και τη Genius Sports

Το NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη, ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία του με δύο από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και δεδομένων. Πρόκειται για τις Sportradar και Genius, οι οποίες μοιράζουν στατιστικά, εικόνες και δεδομένα από τους αγώνες του NBA στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται μαζί τους. Χάρη στις υπηρεσίες των δύο εταιρειών, οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους επίσημα στατιστικά και δεδομένα, που αποδεικνύονται εξαιρετικά πολύτιμα, ειδικά στον τομέα του live στοιχήματος.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται επίσημα με το NBA από το 2018 και με τη λήξη της συνεργασίας τους, το NBA ανακοίνωσε ότι θα την επεκτείνει. Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε η χρονική διάρκεια της νέας συμφωνίας.

 

Η νέα συμφωνία του NBA με τις Sportradar και Genius

Χάρη στην ανανέωση της συνεργασίας τους με το NBA, οι Sportradar και Genius Sports θα συνεχίσουν να αποτελούν τους επίσημους και μη αποκλειστικούς διανομείς των στατιστικών, των δεδομένων και των εικόνων του NBA. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνουν τα επίσημα στατιστικά από τα γήπεδα του NBA σε πραγματικό χρόνο, καθώς και μεμονωμένες εικόνες, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που καλύπτουν τους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος. Η συμφωνία, όμως, ορίζει ότι οι δύο εταιρείες μπορούν να διανέμουν τα στατιστικά αποκλειστικά στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στις ΗΠΑ.

Και οι τρεις πλευρές, τέλος, δήλωσαν την ικανοποίησή τους από την έως τώρα συνεργασία τους και ανέφεραν πως είναι πολύ χαρούμενες που θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, προκειμένου να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες στους παίχτες του στοιχήματος που προτιμούν να στοιχηματίζουν στους κορυφαίους αγώνες του NBA.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.