Με το ένα πόδι… στην τηλεόραση ο ΟΠΑΠ;

Πρόσφατες φήμες θέλουν τον ΟΠΑΠ να επεκτείνεται σε έναν ακόμη τομέα της ελληνικής αγοράς: τον τομέα της τηλεόρασης! Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Οργανισμός εξετάζει το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί τηλεοπτικά, αγοράζοντας έναν από τους υπάρχοντες τηλεοπτικούς σταθμούς και ενισχύοντας την παρουσία του στα ελληνικά media. Οι ίδιες φήμες, μάλιστα, κάνουν λόγο για την απόκτηση της έκτης άδειας τηλεοπτικής συχνότητας από τον ΟΠΑΠ!

 

Το Action24 στα χέρια του ΟΠΑΠ;

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, δεν έχουν επιβεβαιωθεί στο ελάχιστο από οποιαδήποτε εμπλεκόμενη πλευρά. Αλλά ο μύλος των φημών καλά κρατεί. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και έχουν δημοσιευθεί σε σχετικά μέσα (όπως η εφημερίδα Παραπολιτικά), το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου πιέζει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πείσει τους Τσέχους εταίρους του στον ΟΠΑΠ να επεκταθούν στον τηλεοπτικό τομέα και να διεκδικήσουν την έκτη άδεια πανελλήνιας τηλεοπτικής εμβέλειας. Οι ίδιες φήμες υποστηρίζουν ότι ήδη αυτές τις ημέρες διενεργείται οικονομικός έλεγχος στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού Action24, ο οποίος αποτελεί τον στόχο του Μελισσανίδη.

Αν οι φήμες επαληθευθούν και ο ΟΠΑΠ αποκτήσει το Action24 και την απαραίτητη τηλεοπτική άδεια, τότε ο Οργανισμός θα βρεθεί στα βαθιά μιας ολοκαίνουργιας αγοράς: της τηλεοπτικής. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν ακουστεί πληροφορίες για ανακατατάξεις στη διοίκηση ή στο πρόγραμμα του σταθμού, Σίγουρα, όμως, αν ο ΟΠΑΠ αποκτήσει το Action24, θα ενισχύσει σημαντικά το πρόγραμμά του, στον τομέα της αθλητικής και στοιχηματικής ενημέρωσης.

Οι παραπάνω φήμες, τέλος, είναι λίγες από όσες ακούγονται σχετικά με τις προθέσεις του ΟΠΑΠ να δραστηριοποιηθεί στον συγκεκριμένο τομέα. Άλλες δεν εμπλέκουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τον ΟΠΑΠ και αναφέρουν το ενδεχόμενο ως προσωπικό στόχο του Μελισσανίδη, ο οποίος όμως σίγουρα θα συμπεριλάβει τον ΟΠΑΠ στο νέο του επιχειρηματικό άνοιγμα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.