Απέσυρε τα στοιχήματα για το νέο προπονητή της Σέλτικ η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power αποφάσισε να κλείσει την αγορά στοιχηματισμού στο νέο προπονητή της Σέλτικ, καθώς οι υπεύθυνοι θεωρούν σίγουρο το ενδεχόμενο ο σημερινός τεχνικός της ομάδας να αντικατασταθεί από τον Eddie Howe. Η συγκεκριμένη αγορά ήταν διαθέσιμη εδώ και αρκετούς μήνες στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Paddy Power και οι παίχτες είχαν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να προβλέψουν ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Σέλτικ.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις καθιστούν την αντικατάσταση του Neil Lennon σχεδόν σίγουρη και στη συγκεκριμένη αγορά δεν έχουν άλλα φαβορί, πέρα από τον Eddie Howe. Έτσι, η Paddy Power αποφάσισε να σταματήσει να δέχεται τα σχετικά στοιχήματα.

 

Τέλος τα στοιχήματα στο νέο προπονητή της Σέλτικ

Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, η αγωνιστική απόδοση της Σέλτικ έχει πέσει αρκετά και η ομάδα χάνει βαθμούς συνεχώς, με αποτέλεσμα η αντικατάσταση του σημερινού προπονητή της να θεωρείται πια δεδομένη. Η Paddy Power προσέφερε τα σχετικά στοιχήματα εδώ και αρκετούς μήνες, με τον Eddie Howe να αποτελεί το φαβορί για τη θέση του τεχνικού. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, η απόδοση του Howe έπεσε ιδιαίτερα χαμηλά, στο 1.20.

Για αυτό το λόγο, η Paddy Power αποφάσισε να σταματήσει να δέχεται στοιχήματα για το νέο προπονητή της Σέλτικ. Και, επειδή μιλάμε για την Paddy Power, αποφάσισε να το ανακοινώσει με τον δικό της τρόπο, αστειευόμενη με τη σημερινή κατάσταση της Σέλτικ και με την απόφασή της να αντικαταστήσει τον προπονητή της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.