Αλλαγή ονόματος εξετάζει η εταιρία στοιχήματος Paddy Power BetFair

Η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power BetFair προτείνει προς τους μετόχους την αλλαγή ονόματος, καθώς, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι, οι πρόσφατες εξαγορές που πραγματοποίησε και η σημερινή δυναμική της εταιρίας δεν καλύπτονται από το σημερινό όνομα.

Σε εκδήλωση, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν τα επιχειρηματικά σχέδια για το μέλλον, ο CEO της εταιρίας, Peter Jackson, πρότεινε επίσημα τη μετονομασία της εταιρείας, από Paddy Power BetFair σε Flutter Entertainment. Ακόμη και στην περίπτωση που η αλλαγή εγκριθεί από τους μετόχους, όμως, οι παίχτες του στοιχήματος δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν καμία διαφορά στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που της ανήκουν.

 

Από Paddy Power BetFair σε Flutter Entertainment

Η πρόταση των υπευθύνων της Paddy Power BetFair έχει νόημα, ειδικά μετά τις πρόσφατες εξαγορές που πραγματοποίησε η εταιρεία. Θυμίζουμε ότι αρχικά η Paddy Power συγχωνεύθηκε με την BetFair, σχηματίζοντας τη σημερινή εταιρία. Από τότε, όμως, έχει εξαγοράσει διάφορες εταιρίες στοιχήματος, όπως η FanDuel στις ΗΠΑ, η Sportsbet στην Αυστραλία, η TVG και η Adjarabet στη Γεωργία.

Για αυτό το λόγο, ο CEO της εταιρίας πρότεινε τη μετονομασία της εταιρείας, προκειμένου να περικλείει όλες τις δραστηριότητές της, οι οποίες πλέον ξεπερνούν τις Paddy Power και BetFair. Βέβαια, για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή του ονόματος, θα πρέπει να εξασφαλιστεί και η πλειοψηφία των μετόχων.

Όπως είναι φυσικό, τέλος, η αλλαγή ονόματος δεν είναι η μόνη μελλοντική εξέλιξη που αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι. Η Paddy Power BetFair (ή Flutter Entertainment, αν προτιμάτε) σκοπεύει να επεκταθεί ακόμη περισσότερο στις παγκόσμιες αγορές στοιχήματος, μέσω συμφωνιών και εξαγορών που θα της δώσουν βήμα στις αγορές νέων χωρών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.