Πράσινο φως για την ανοικοδόμηση του αρχηγείου της Bet365

Το πράσινο φως για την κατεδάφιση του κτιρίου Sentinel στην περιοχή Stoke-on-Trent στο Staffordshire  φαίνεται να πήρε η εταιρία στοιχημάτων Bet365, προκειμένου να προχωρήσει στην ανοικοδόμηση του νέου αρχηγείου της. Πρόκειται για ένα τριώροφο οικοδόμημα, το οποίο θα αντικαταστήσει το παλιό κτίριο και είναι ικανό να φιλοξενήσει τους υπαλλήλους της εταιρείας, αλλά και να ευνοήσει τα σχέδια επέκτασής της.

 

Η θέση, στην οποία βρίσκεται το κτίριο Sentinel, είναι η μόνη στην περιοχή που μπορεί να φιλοξενήσει ένα οικοδόμημα τέτοιου μεγέθους και η Bet365 φαίνεται πως πήρε την άδεια να το κατεδαφίσει και να βάλει τη θεμέλιο λίθο στα σχέδια επέκτασής της.

H Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και διαθέτει μία από τις καλύτερες αλλά και γρηγορότερες σελίδες στο διαδίκτυο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.