Ανανέωσε τη συνεργασία της με την GiG η εταιρία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 προχώρησε στην ανανέωση μιας στρατηγικής συνεργασίας με την σουηδική εταιρία GiG. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Bet365 μπορεί να χρησιμοποιεί κάποια πρωτοποριακά εργαλεία μάρκετινγκ, προκειμένου να επεκτείνει την παρουσία της στην καθημερινή ενημέρωση, με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο.

Αναλυτικότερα, η Bet365 ήταν μία από τις πρώτες στοιχηματικές εταιρίες που συνεργάστηκαν με τη GiG και, όπως φαίνεται, η συνεργασία τους έχει αποφέρει αποτελέσματα, αφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να την ανανεώσουν με το που έφτασε στη λήξη της.

 

Τι κερδίζει η Bet365 από τη συνεργασία με την GiG;

Η GiG διατηρεί ένα πρόγραμμα με τον τίτλο GiG Comply, το οποίο έχει κύριο σκοπό το να εξασφαλίσει στους συμμετέχοντες, όχι μόνο αποτελεσματική, αλλά και υπεύθυνη προβολή μάρκετινγκ. Τα εργαλεία της σουηδικής εταιρίας σαρώνουν καθημερινά το διαδίκτυο και αναζητούν αποτελέσματα για την Bet365 σε περισσότερες από 30.000 ιστοσελίδες σε ολόκληρο τον κόσμο. Έπειτα, αυτά τα αποτελέσματα εξετάζονται, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τηρούνται οι κανόνες κάθε αγοράς, όσον αφορά στην προώθηση του ονόματος Bet365.

Μέχρι πρόσφατα, μάλιστα, η συμμετοχή της Bet365 στο πρόγραμμα GiG Comply αφορούσε μόνο σε επιλεγμένες αγορές ανά τον κόσμο. Μετά την ανανέωση, όμως, καλύπτει ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και όλες τις νόμιμες αγορές στοιχήματος στις ΗΠΑ. Έτσι, η Bet365 θα είναι σίγουρη ότι οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια (κυρίως από τους συνεργάτες της) θα καλύπτει στο έπακρο τις προϋποθέσεις λειτουργίας κάθε αγοράς.

Η Bet365, τέλος, δεν είναι η μόνη συνεργάτης της GiG, αφού σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τουλάχιστον 10 κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες αξιοποιούν τις υπηρεσίες της. Το πρόγραμμα GiG Comply, μάλιστα, αποτελεί την πιο επιτυχημένη και γρηγορότερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία που προσφέρει η σουηδική εταιρεία.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.