Ανανέωσε την ιστοσελίδα της η Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet μετρούσε αντίστροφα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου και, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, το ρολόι της σήμανε το 0, ξεκινώντας την αντικατάσταση της προηγούμενης ιστοσελίδας της με μια νέα, πιο σύγχρονη, πρακτική και όμορφη. Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Novibet τέθηκε σε λειτουργία το βράδυ της Δευτέρας και τα μέλη της έχουν πλέον στη διάθεσή τους, όχι μόνον ένα νέο περιβάλλον, αλλά και κάποιες νέες επιλογές.

 

Η ιστοσελίδα της Novibet, πρώτα απ’ όλα, είναι πλέον πιο σύγχρονη σε εμφάνιση και προσφέρει μεγαλύτερα επίπεδα πρακτικότητας. Τα μενού και οι επιλογές κάθε αθλήματος, διοργάνωσης και αγώνα φορτώνουν άμεσα στην ίδια σελίδα και οι παίχτες φτάνουν πιο γρήγορα στον στόχο τους. Επιπλέον, ειδικά οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος νέων επιλογών. Μπορούν, για παράδειγμα, να επιλέξουν απευθείας ανάμεσα στα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας και να δουν τον επόμενο σημαντικό αγώνα να παρουσιάζεται στο σύνολό του στο δεξί μέρος της οθόνης. Επιπλέον, μπορούν να δουν τις αποδόσεις για τον αγώνα της ημέρας, αλλά και να εκμεταλλευτούν δύο νέες υπηρεσίες: τα ενισχυμένα παρολί και το bet referrall, χάρη στο οποίο μπορούν να τοποθετήσουν το μέγιστο δυνατό ποσό στοιχηματισμού ή να διαπραγματευτούν ένα νέο ποσό με τον bookmaker.

 

Επιπλέον, κάθε επιλογή σημείου θα έχει ως αποτέλεσμα την αυτόματη μεταφορά στο δελτίο τους, στο δεξί μέρος της οθόνης. Και η αναζήτηση αυτού του σημείου θα έχει πραγματοποιηθεί πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στα νέα μενού και στις ταχύτητες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Novibet.

 

Κάποιες από τις παλιές επιλογές που είχαν στη διάθεσή τους τα μέλη της Novibet, τέλος, παραμένουν. Οι παίχτες θα βρουν κάποιες από τις ήδη αγαπημένες τους προσφορές, όπως το μπόνους πρώτης κατάθεσης ή η επιστροφή χρημάτων για γκολ στο 88’, καθώς και στοιχήματα στο fantasy league της Novibet, καθώς και σε εικονικά αθλήματα.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη του όπως online και live καζίνο με τεράστια ποικιλία.



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.