Εγκαταστάσεις στη Μάλτα απέκτησε η William Hill μέσω της εξαγοράς του Mr. Green

H πρόσφατη εξαγορά της εταιρείας Mr. Green από την στοιχηματική εταιρεία William Hill εφοδίασε τη δεύτερη με μια σειρά από νέα εμπορικά σήματα και δραστηριότητες σε νέες αγορές. Παράλληλα, όμως, η εξαγορά εφοδίασε τη William Hill και με κάτι που επιθυμούσε εδώ και καιρό: εγκαταστάσεις στη Μάλτα.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος William Hill, η απόκτηση του Mr. Green της ανοίγει την πόρτα και στη Μάλτα, όπου πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν τις έτοιμες εγκαταστάσεις του Mr. Green.

 

Νέος διεθνής κόμβος της William Hill στη Μάλτα

Συγκεκριμένα, η William Hill σκοπεύει να αξιοποιήσει το αρχηγείο του Mr. Green στη Μάλτα, προκειμένου να ανοίξει ένα νέο διεθνή κόμβο. Στις εγκαταστάσεις αυτές, η William Hill σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα νέο τμήμα, που θα προσανατολίζεται στον τεχνολογικό τομέα και θα αναλαμβάνει να αναπτύσσει τεχνολογίες και ψηφιακές λύσεις για το σύνολο των αγορών που δραστηριοποιείται η στοιχηματική εταιρεία. Για το νέο αυτό τμήμα, μάλιστα, ετοιμάζεται ήδη συνεργασία των ταλέντων των δύο στοιχηματικών εταιρειών.

 

Οι ευκαιρίες που φέρνει στη William Hill η εξαγορά του Mr. Green

Τα γραφεία στη Μάλτα, βέβαια, αποτελούν ένα συμπληρωματικό “δώρο” για τη William Hill. Η απόκτηση του Mr. Green, έναντι του ποσού των 270 εκατομμυρίων ευρώ, προσφέρει πρώτα απ’ όλα στη William Hill ένα νέο εμπορικό σήμα που έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη. O Mr. Green, άλλωστε, δραστηριοποιείται με επιτυχία και σε αγορές που απουσιάζει η William Hill. Συνολικά, ο Mr. Green (και η Redbet, η οποία του ανήκει) δραστηριοποιείται σε 13 αγορές, ανάμεσα στις οποίες και οι Δανία, Ιταλία, Λετονία, Μάλτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, αλλά και η Σουηδία, στην οποία έχει ήδη αποκτήσει την απαραίτητη άδεια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.