Ξανά φαβορί για τη θέση του πρώτου σκόρερ στις στοιχηματικές ιστοσελίδες ο Τζέιμς Χάρντεν

Μόλις μερικές ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη της νέας σεζόν του NBA, του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, και οι στοιχηματικές εταιρίες σε όλον τον κόσμο έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν στοιχήματα για τους αγώνες των πρώτων αγωνιστικών, αλλά και μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά καλούν τους παίχτες να στοιχηματίσουν στους νικητές της σεζόν και έχουν ήδη προκύψει τα πρώτα φαβορί.

Για παράδειγμα, στα στοιχήματα για τη νέα πρωταθλήτρια ομάδα φαβορί είναι οι Los Angeles Lakers, ενώ για την ανάδειξη του MVP ο Λούκα Ντόνσιτς. Και στην περίπτωση του πρώτου σκόρερ του NBA, φαβορί αποτελεί για μια ακόμα χρονιά ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έχει ήδη κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο τρεις συνεχόμενες φορές.

 

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων για τον πρώτο σκόρερ του NBA

Τα στοιχήματα που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες για τον πρώτο σκόρερ της νέας σεζόν του NBA θα διευθετηθούν στο τέλος του πρωταθλήματος και προορίζονται για τους πιο υπομονετικούς παίχτες. Ωστόσο, οι αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί αυτές τις ημέρες παρουσιάζουν αρκετά μεγάλη αξία.

Σύμφωνα με αυτές τις αποδόσεις, φαβορί για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ είναι και φέτος ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο σταρ των Houston Rockets έχει κερδίσει τον τίτλο ήδη τρεις συνεχόμενες χρονιές και, σύμφωνα με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, είναι έτοιμος για την τέταρτη. Σύμφωνα με τη μεγάλη πλειοψηφία των αποδόσεων που έχουν ανακοινώσει η ιστοσελίδες στοιχήματος σε όλον τον κόσμο, ο Χάρντεν είναι φαβορί με απόδοση κοντά στο 2.50.

Στη δεύτερη θέση των φαβορί βρίσκεται ο Λούκα Ντόνσιτς, με απόδοση 5.50, ενώ την κορυφαία τριάδα κλείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με απόδοση 6.50. Όλα τα παραπάνω, βέβαια, μπορούν να αλλάξουν τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες, αλλά οι αποδόσεις που προσφέρουν τώρα οι στοιχηματικές έχουν αρκετή αξία. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.