Επεκτείνει τη συνεργασία της με την OpenBet η William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill προχώρησε σε συμφωνία σύσφιξης της συνεργασίας της με την ειδικό επί του λογισμικού online στοιχήματος OpenBet, για τα επόμενα τρία χρόνια. Η νέα συνεργασία θα επικεντρωθεί στην κοινή προσπάθεια των δύο πλευρών να βελτιώσουν τις υπηρεσίες της William Hill, αλλά και να της προσφέρουν περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες.

 

Οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς και στο παρελθόν και η νέα συμφωνία έρχεται να συσφίξει περαιτέρω τις σχέσεις τους, οι οποίες ξεκίνησαν το 2008 και έχουν επεκταθεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

Η William Hill είναι μία από τις παλαιότερες και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος και προσφέρει στα μέλη της τεράστια γκάμα αθλημάτων,αγορών αλλά και παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.