Την παρουσία της στην Αυστραλία θα ενισχύσει η εταιρεία στοιχημάτων Unibet

Παρά το γεγονός ότι η παρουσία της στην εκεί αγορά είναι μικρή (ειδικά εν όψει κάποιων σημαντικών συγχωνεύσεων που αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον επόμενο καιρό), η εταιρεία στοιχημάτων Unibet δίνει μεγάλη βάση στην Αυστραλία και σκοπεύει να ενισχύσει τις δράσεις της. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας αποκάλυψαν τη στρατηγική τους για την ενίσχυση της παρουσίας τους στην αχανή αγορά της Αυστραλίας και αυτή δεν έρχεται μέσω συνεργασιών ή συγχωνεύσεων, αλλά μέσω της ενίσχυσης του μάρκετινγκ.

Αναλυτικότερα, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας στην Australian Financial Review, ετοιμάζονται να υιοθετήσουν πιο επιθετικές πρακτικές στο μάρκετινγκ, προκειμένου να αυξήσουν το μερίδιό τους στην αγορά.

 

Η σημερινή εικόνα της αυστραλιανής αγοράς στοιχήματος

Η αυστραλιανή αγορά αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για πολλές εταιρείες στοιχήματος ανά τον κόσμο, που έχουν φροντίσει να επεκτείνουν εκεί τη δράση τους. Ωστόσο, κυρίαρχοι στην αγορά είναι οι εταιρείες Tatts και Tabcorp (οι οποίες, μάλιστα, ετοιμάζουν και μεταξύ τους συγχώνευση). Ακολουθούν κι άλλες εταιρείες που είναι περισσότερο γνωστές από την αγγλική αγορά, όπως οι Ladbrokes, William Hill και Bet365, και οι υπόλοιπες εταιρείες, όπως η Unibet, που κατέχουν πολύ μικρό ποσοστό της αγοράς.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Αυστραλίας ενέκρινε τη συγχώνευση των Tabcorp και Tatts αναμένεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τις μικρές ανεξάρτητες εταιρείες στοιχήματος, όπως η Unibet. Η συγκεκριμένη απόφαση θα δημιουργήσει έναν κολοσσό του στοιχήματος στην Αυστραλία (ο οποίος θα κατέχει τεράστιο κομμάτι της αγοράς) και θα ανοίξει το δρόμο για ακόμη περισσότερες συγχωνεύσεις.

 

Τα σχέδια της Unibet για την Αυστραλία

Όπως έχουν δηλώσει, πάντως, οι υπεύθυνοι της Unibet δεν προσανατολίζονται σε συνεργασίες και συγχωνεύσεις, αλλά σε πιο παραδοσιακά μέσα, όπως η ενίσχυση του μάρκετινγκ και της προβολής της εταιρείας στην Αυστραλία. 

Κάτι τέτοιο, βέβαια, θα κοστίσει αρκετά χρήματα στη Unibet. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο CEO της Kindred, Henrik Tjarnstrom, η αυστραλιανή αγορά είναι σημαντική για τη Unibet και η εταιρεία θα παραμείνει επικεντρωμένη σε αυτή, παρά το μικρό ποσοστό που της αναλογεί.

Πριν λίγες ημέρες, άλλωστε εκπρόσωποι της Unibet ανακοίνωσαν πως η ιστοσελίδα θα επιμείνει στην τακτική διαφημιστικής προβολής μέσω YouTube, μια τακτική που μόνο θετικά αποτελέσμα επέφερε στην εταιρία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.