Στη Μάλτα η online βάση της BetClic

O όμιλος BetClic Everest ανακοίνωσε πως θα εγκαταλείψει τα γραφεία του στο Γιβραλτάρ και θα μεταφέρει τη βάση των online επιχειρήσεών του στη Μάλτα. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την εκτεταμένη αξιολόγηση των επιχειρήσεων που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι τον περασμένο Ιούλιο.

 

Τα γραφεία της στοιχηματικής εταιρίας BetClic στη Μάλτα, πάντως, δεν είναι νέα. Η εταιρεία απλά θα συγχωνεύσει τις δύο επιχειρήσεις της, κλείνοντας αυτή του Γιβραλτάρ και προσθέτοντας το προσωπικό που εργαζόταν στο Γιβραλτάρ στα περισσότερα από 200 άτομα των γραφείων της Μάλτας. Πλέον, λοιπόν, η BetClic θα διαθέτει τρεις βάσεις: μία στη Μάλτα, για τις online υπηρεσίες της, μία στο Λονδίνο, για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, και μία στο Παρίσι, για τις διοικητικές υπηρεσίες.

 

Η BetClic είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του στοιχήματος ενώ δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες τη Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαράιτητη άδεια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betclic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.