Παραβιάστηκαν οι λογαριασμοί της Paddy Power το 2010

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Irish Independent, η βάση δεδομένων της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power παραβιάστηκε το 2010, με αποτέλεσμα τα στοιχεία χιλιάδων μελών να πέσουν σε χέρια τρίτων. Το δημοσίευμα αναφέρει πως διέρρευσαν τα στοιχεία περίπου 649.000 μελών της Paddy Power (περίπου το 29% του συνόλου των τότε μελών της) - ονόματα, διευθύνσεις, ημερομηνίες γέννησης και στοιχεία σύνδεσης, αλλά όχι στοιχεία συναλλαγών, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών κ.ά..

 

Η Paddy Power επιβεβαίωσε πως είχε δεχθεί ψηφιακή επίθεση το 2010 και ανέφερε πως ζήτησε άμεσα έρευνα και αναβάθμιση του λογισμικού της. Βεβαίωσε, μάλιστα, τα μέλη της που άνοιξαν νέους λογαριασμούς από το 2010 και έπειτα πως δε διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

Η Paddy Power ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων για την τεράστια γκάμα αθλημάτων,στοιχηματικών αγορών αλλά και παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.