Στοιχηματική κάλυψη της απονομής των Oscars στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

H εταιρεία στοιχημάτων Goalbet προσφέρει και αυτό το Σαββατοκύριακο εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της. Σε αντίθεση με άλλα, πιο συνηθισμένα Σαββατοκύριακα, όμως, αυτή τη φορά προσφέρει και μια σειρά από στοιχήματα που δε θα διευθετηθούν στα γήπεδα, αλλά στο κόκκινο χαλί! Η Goalbet, άλλωστε, καλύπτει στοιχηματικά την 90ή τελετή απονομής των Oscars και τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν στους νικητές των κορυφαίων κατηγοριών της διοργάνωσης.

Αναλυτικότερα, η Goalbet καλύπτει στοιχηματικά 10 από τις 24 κατηγορίες βραβείων των Oscars. Και τα μέλη της θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας την καλύτερη ταινία, τον καλύτερο σκηνοθέτη, τους καλύτερους ηθοποιούς και όχι μόνο.

 

10 αγορές στοιχηματισμού στα Oscars

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανέλαβε να καλύψει στοιχηματικά τις 10 δημοφιλέστερες κατηγορίες των φετινών Oscars. Οι κατηγορίες αυτές είναι οι εξής: Καλύτερη ταινία, καλύτερη σκηνοθεσία, καλύτερη ξενόγλωσση ταινία, Α’ ανδρικός ρόλος, Α’ γυναικείος ρόλος, Β’ ανδρικός ρόλος, Β’ γυναικείος ρόλος, καλύτερο ντοκιμαντέρ, καλύτερα οπτικά εφέ και καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων.

Σε καθεμία από τις παραπάνω στοιχηματικές αγορές, οι παίχτες δεν έχουν παρά να προβλέψουν τους νικητές – τις ταινίες και τους δημιουργούς που θα εξασφαλίσουν το Oscar. Ήδη, τα μεγάλα φαβορί έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν, χάρη και στις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει στοιχηματικές εταιρείες όπως η Goalbet. Για παράδειγμα, η ταινία και οι συντελεστές του Three Billboards Outside Ebbing Missouri αποτελούν τα φαβορί σε τρεις τουλάχιστον κατηγορίες, ενώ σημαντικές αξιώσεις έχουν και οι συντελεστές των The Shape Of Water και The Darkest Hour.

 

Τρόποι στοιχηματισμού στα Oscars

Οι παίχτες, λοιπόν, μπορούν να διαπιστώσουν και ιδίοις όμμασι ποια είναι τα φαβορί και ποια τα αουτσάιντερ των Oscars, απλά ρίχνοντας μια ματιά στις αποδόσεις της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet. Και όσοι αποφασίσουν να στοιχηματίσουν έχουν διορία έως και μισή ώρα πριν την έναρξη των Oscars, αυτή την Κυριακή, στις 04:00 τα ξημερώματα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.