Επανάληψη του McGregor-Nurmagomedov βλέπουν οι εταιρίες στοιχήματος

Ο αγώνας του UFC ανάμεσα στον Conor McGregor και στον Khabib Nurmagomedov ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και το αποτέλεσμα δε χωρά εναλλακτικές προσεγγίσεις, αφού ο δεύτερος επικράτησε πανηγυρικά. Το εκρηκτικό κλίμα του αγώνα, όμως, είχε ως αποτέλεσμα και μια σειρά από έκτροπα μετά το τέλος του αγώνα και εκατέρωθεν δηλώσεις που δείχνουν ότι η βεντέτα ανάμεσα στους δύο μονομάχους δεν έχει ολοκληρωθεί.

Βέβαια, δεν έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές ή τους συμμετέχοντες κάποιος επαναληπτικός αγώνας. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τις εταιρίες στοιχημάτων ανά τον κόσμο να προβλέπουν ότι ένας ακόμη αγώνας ανάμεσα σε McGregor και Nurmagomedov είναι εξαιρετικά πιθανός. Και, επειδή οι εταιρίες στοιχηματος μιλάνε με αποδόσεις, έχουν ήδη ανακοινώσει στοιχήματα που προβλέπουν ότι η επανάληψη του αγώνα είναι πολύ πιθανή!

 

Οι προβλέψεις των στοιχηματικών για την επανάληψη του αγώνα

Ήδη, άλλωστε, ο ίδιος ο McGregor έσπευσε μετά το τέλος του αγώνα να δηλώσει ότι θέλει να αντιμετωπίσει ξανά τον Nurmagomedov και να πάρει πίσω το αίμα του. Από την πλευρά του, το κοινό αναμένεται να δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την επανάληψη του αγώνα, ενώ και το στοιχηματικό ενδιαφέρον αναμένεται να εκτιναχθεί στα ύψη.

Για αυτό το λόγο, πολλές στοιχηματικές εταιρίες έχουν ήδη ανακοινώσει στοιχήματα που προβλέπουν επανάληψη του αγώνα και οι συγκεκριμένες προβλέψεις χαρακτηρίζονται ως φαβορί. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με την Oddschecker, η πιθανότητα ο επόμενος αγώνας του McGregor να είναι με αντίπαλο τον Nurmagomedov τιμολογείται στο 2.25, ενώ τα υπόλοιπα ενδεχόμενα συνοδεύονται από υψηλότερες αποδόσεις. Για παράδειγμα, το ενδεχόμενο ο επόμενος αντίπαλος του Σκωτσέζου να είναι ο Nate Diaz συνοδεύεται από απόδοση 4.00 (παρά το γεγονός ότι ο McGregor προωθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο), ενώ και οι άλλοι πιθανοί αντίπαλοί του συνοδεύονται από υψηλότερες αποδόσεις.

Τέλος, είναι χαρακτηριστική μια δήλωση εκπροσώπου της Oddschecker, ο οποίος θεωρεί πως ο McGregor έχει ανοιχτές υποθέσεις στο UFC και για χάρη τους είναι διατεθειμένος να απορρίψει ακόμη και έναν επαναληπτικό αγώνα με τον Floyd Mayweather, ο οποίος αναμένεται να του αποφέρει πολύ περισσότερα εκατομμύρια δολάρια!  

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.