Στοιχηματίζοντας στο Super Βowl XLIX

Οι λάτρεις του αμερικανικού ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος NFL μετρούν αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη του σημαντικότερου αγώνα του 2015: του Super Bowl XLIX, του 49ου ετήσιου τελικού της διοργάνωσης. Το Super Bowl διεξάγεται την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου και φέρνει αντιμέτωπες τις δύο κορυφαίες ομάδες του NFL: τους Seattle Seahawks και τους New England Patriots.

 

Φυσικά, ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και εκατομμυρίων παιχτών του online στοιχήματος, οι οποίοι έχουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στη διάθεσή τους. Κάθε ιστοσελίδα του online στοιχήματος, άλλωστε, έχει συμπεριλάβει τον αγώνα στο πρόγραμμά της και προσφέρει ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών στα μέλη της.

 

Ανάμεσα σε αυτές τις αγορές, φυσικά δεν απουσιάζουν αυτές που καλούν τους παίχτες να προβλέψουν το εύρος της διαφοράς νίκης, το χάντικαπ, το over/under, τον πρώτο σκόρερ και το αποτέλεσμα κάθε περιόδου. Παράλληλα, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους κι άλλες εναλλακτικές αγορές. Μπορούν, λοιπόν, να προβλέψουν τον αριθμό των touchdowns και field goals που θα σημειωθούν στον αγώνα, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το μακρύτερο touchdown και δεκάδες άλλες πτυχές του αγώνα, όσο σημαντικές ή ασήμαντες κι αν φαίνονται.

 

Ωστόσο, καμία αγορά δεν αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερες προβλέψεις από αυτή που αφορά στο νικητή του φετινού Super Bowl. Ειδικά φέτος, που η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται να είναι μικρή, οι παίχτες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην πρόβλεψη, αλλά και την ευκαιρία διεκδίκησης υψηλών κερδών. Άλλωστε, οι Seahawks είναι οι νικητές του περσινού Super Bowl, ενώ οι Patriots προέρχονται από μια εκπληκτική σεζόν. Ο ρόλος του φαβορί, λοιπόν, όσον αφορά στις αποδόσεις δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρος. Σύμφωνα με τη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων του online στοιχήματος,  oι New England Patriots προηγούνται στον αγώνα του φαβορί, με αποδόσεις που κυμαίνονται ανάμεσα στο 1.85 και το 1.95. Αντίστοιχα, οι Seattle Seahawks είναι οριακά το αουτσάιντερ, με αποδόσεις κάπου στο 1.95. Φυσικά, μια τέτοια μικρή διαφορά στις αποδόσεις που ανακοινώνουν οι περισσότεροι bookmakers σημαίνει ότι σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες ο ρόλος του φαβορί και του αουτσάιντερ αντιστρέφεται, με εξίσου κοντινές αποδόσεις.

 

Οι παίχτες του online στοιχήματος, λοιπόν, έχουν στη διάθεσή τους έναν από τους πλέον αμφιλεγόμενους αγώνες των τελευταίων ετών στο Super Bowl, αλλά και δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, οι οποίες μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.