Αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα του NBA οι Μιλγουόκι Μπακς στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να προκριθούν μετά από δεκαετίες στη σειρά των τελικών του NBA και σύντομα θα αντιμετωπίσουν τους Φίνιξ Σανς για το πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται πως οι πιθανότητες και τα προγνωστικά των στοιχηματικών ιστοσελίδων είναι εναντίον τους. Άλλωστε, οι αποδόσεις που συνοδεύουν το ενδεχόμενο νίκης των Μπακς στους τελικούς και κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες των Σανς.

Οι στοιχηματικές, άλλωστε, έχουν λάβει υπόψη τους αρκετούς παράγοντες που λειτουργούν εναντίον της ομάδας του Μιλγουόκι. Ο σημαντικότερος είναι η αβεβαιότητα για την επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως η προϊστορία των δύο ομάδων.

 

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για τη νέα πρωταθλήτρια του NBA

Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων που έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για τη φετινή πρωταθλήτρια ομάδα του NBA θεωρούν ότι οι Σανς έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους Μπακς. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η απόδοση της ομάδας του Φίνιξ σπάνια ξεπερνά το 1.60, ενώ η αντίστοιχη για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς ξεπερνά το 2.40.

Βασικός παράγοντας για τις υψηλές αποδόσεις των Μπακς είναι, φυσικά, ο τραυματισμός του κορυφαίου παίχτη τους, του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ είναι τραυματισμένος στο γόνατο και, ενώ αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Όπως είναι φυσικό, η αβεβαιότητα αυτή παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό των αποδόσεων. Επιπλέον, οι Σανς έχουν μια εξαιρετικά ισχυρή ομάδα, η οποία ολοκλήρωσε γρηγορότερα τις υποχρεώσεις της στους τελικούς της Δύσης και έχει ξεκουραστεί. Και, αν δούμε τις προηγούμενες δύο φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, θα διαπιστώσουμε ότι το Φίνιξ έχει επικρατήσει επί των Μπακς.

Όλοι οι παραπάνω παράγοντες καθιστούν αουτσάιντερ τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων στοιχήματος που έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για τη φετινή πρωταθλήτρια ομάδα του NBA.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.