Οι Los Angeles Lakers το φαβορί των στοιχηματικών για το επόμενο πρωτάθλημα του NBA

Σε μερικές ημέρες, το NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, θα επιστρέψει στα γήπεδα και στις οθόνες μας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανυπομονούν να στοιχηματίσουν ξανά στις κορυφαίες αναμετρήσεις του. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου (23 για την Ελλάδα) και ήδη τα μέλη των περισσότερων στοιχηματικών ιστοσελίδων μπορούν να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής.

Ωστόσο, πολλοί παίχτες αναμένεται να προτιμήσουν μια εναλλακτική, έως την έναρξη της σεζόν: τον στοιχηματισμό στον πρωταθλητή του 2020-2021. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν ήδη μακροχρόνια στοιχήματα στη νέα πρωταθλήτρια του NBA και οι παίχτες μπορούν να ζυγίσουν τις επιλογές και τις πιθανότητες και να διεκδικήσουν κέρδη, οπλισμένοι με αναλύσεις και πολλή υπομονή, έως ότου να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για το επόμενο πρωτάθλημα του NBA

Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όχι μόνο έχουν ανακοινώσει στοιχήματα και αποδόσεις για την επόμενη πρωταθλήτρια ομάδα του NBA, αλλά έχουν αποφασίσει και στο φαβορί. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους, οι στοιχηματικές έχουν καταλήξει στους Los Angeles Lakers, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των στοιχημάτων και έχουν τη μικρότερη απόδοση.

Αναλυτικότερα, οι Lakers θεωρούνται το φαβορί φέτος, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν, και αυτό είναι εμφανές από τις περισσότερες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές ιστοσελίδες. Οι αποδόσεις που προσφέρουν οι περισσότερες ιστοσελίδες για νίκη των Lakers κυμαίνονται ανάμεσα στο 3.50 και 4.00 και αποτελούν κατά κανόνα τις χαμηλότερες. Οι επόμενες ομάδες που θεωρούνται φαβορί, όπως οι Milwaukee Bucks, οι Brooklyn Nets και οι Los Angeles Clippers, ακολουθούν με μεγάλη διαφορά, με αποδόσεις που κυμαίνονται ανάμεσα στο 6.50 και το 7.00.

Οι παραπάνω αποδόσεις, όπως είναι φυσικό, θα αλλάζουν όσο το πρωτάθλημα εξελίσσεται και θα παρουσιάζουν νέες ευκαιρίες για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στην πρωταθλήτρια της νέας σεζόν.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.