Στοιχήματα για το μέλλον του Conor McGregor έφερε η απόσυρσή του από το UFC

Πριν μερικές ημέρες, ο γνωστότερος ίσως μαχητής του UFC, ο Conor McGregor, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη διοργάνωση και, όπως είναι φυσικό, πολλές στοιχηματικές εταιρίες δεν έχασαν την ευκαιρία να ανακοινώσουν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, με πρωταγωνιστή τον ιδιόρρυθμο Σκωτσέζο. Τα στοιχήματα που θα συναντήσουν οι παίχτες σε διάφορες ιστοσελίδες στοιχήματος αφορούν στις επόμενες κινήσεις του McGregor και μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

Τέτοιου είδους επιλογές θα βρουν οι παίχτες σε διαφορετικές ιστοσελίδες του εξωτερικού. Και οι επιλογές τους κυμαίνονται από την επιστροφή του McGregor στο UFC έως το άνοιγμα του δικού του μπαρ!

 

Οι επιλογές για το μέλλον του McGregor στις εταιρίες στοιχήματος

Κάποιες από τις εταιρίες στοιχήματος έσπευσαν να ανακοινώσουν τα στοιχήματα που αφορούν στο μέλλον του πρώην πρωταθλητή του UFC και να τα συνοδέψουν από τις αντίστοιχες αποδόσεις. Τέτοιου είδους στοιχήματα αφορούν στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του McGregor στο WWE, της επιστροφής του στον χώρο του ΜΜΑ, της μεταγραφής του στον χώρο της πυγμαχίας ή στη συμμετοχή του σε κάποια ταινία. Άλλες επιλογές τον θέλουν να συλλαμβάνεται (είναι γνωστός ο εκρηκτικός του χαρακτήρας), να περνά πίσω από τις κάμερες του UFC, στη θέση του σχολιαστή, ή να ανοίγει το δικό του μπαρ.

Όλες οι παραπάνω επιλογές που έχουν όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στην επόμενη κίνηση του Conor McGregor συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις. Για την ιστορία, φαβορί αποτελεί το ενδεχόμενο να περάσει στην πλευρά του WWE (με απόδοση που κυμαίνεται κοντά στο 2.50), αλλά και το ενδεχόμενο να μετανιώσει για την απόσυρσή του και να επιστρέψει στο MMA (με απόδοση κοντά στο 4.00), κάτι που έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.